Veteransko Prvenstvo SAD-a u vaterpolu: Marin Balarin obranio titulu, Feliče Balarin, Dubrovko Šimenc i ekipa zauzeli 5.mjesto…

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 12 Lipanj 2014 Objavljeno: 12 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

Na veteranskom vaterpolo prvenstvu SAD-a koje održano u gradu  Irvine u Kaliforniju , nastupili su i dva Korčulanina – Marin i Feliče Balarin .  Marinov 'Olympic Club' je obranio titulu u Kategoriji  '20 + '.  

   Finale je bilo uzbudljiv, regularni dio je završio 8-8,  Marin je dao 3  gola  i  nakon peteraca njegov tim je pobijedio 12-10.

 U kategoriji ' 45 +'  za ekipu 'KAOS' igrao je Marinov otac Feliče Balarin čija je momčad na kraju osvojila 5.mjesto. Za tu momčad igralo je dosta naših, uz Felicea i naš nekadašnji poznati reprezentativacaDubravko Šimenc, pa  Saša Poljak,  Srđan Trgo i Pero Asic .

Kako nam je rekao Feliče bila je to sve skupa jako dobra priprema za Svjetsko veteransko prvenstvo koje će se krajem srpnja održati u u Montrealu u Kanadi. Dodao je da za njega osobno potom slijedi ' vrhunac sezone' - Prvenstvo grada Korčule u vaterpolu na koje bi trebao doći vrhunski pripremljen…

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8727267