IZA SVJETSKOG PRVAKA SU DVOJICA PELJEŠČANA Enrico Marotti prvak, slijede Luka Mratović i Darko Antunović ! Katarina Pelivan najbolja u ženskoj kategoriji

Kategorija: Jedrenje Kreirano: 19 Lipanj 2019 Objavljeno: 19 Lipanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

PERNA - Enrico Marotti  , član Društva sportova na vodi  'Volosko' , inače svjetski  prvak  u toj disciplini pobjednik je Otvorenog  prvenstva Hrvatske u jedrenju na dasci u disciplini slalom. 

Nakon pet održanih regata u Pelješkom kanalu ispred plaže Punta 'Zamošće'  Enrico je bio uvjerljivo najbolji i pobijedio u svih pet regata.

Drugo je mjesto pripalo je našem najpoznatijem daskašu-olimpijcu Splićaninu Luki Mratoviću , porijeklom sa Pelješca. Sve ljubitelje jedrenja na daski na našem području pak obradovao je svakako naš Darko Antunović član PŠU 'Pelješka jedra' iz Orebića osvojivši  treće mjesto.      

U ženskoj konkurenciji prvakinja je  Katarina Pelivan  (JK Podstrana), ispred daskašice Urške Kavčič – Desnice (JK Zagreb) i Lare Bulić (JK Supetar)

Ove godine je što u muškoj što u ženskoj konkurenciji nastupilo 25-ero  slalomaša i slalomašica iz Slovenije i Hrvatske . Organizator Prvenstva  bili su  PŠU 'Peliška jedra' iz Orebića i  Surf centar 'Perna' uz potporu brojnih sponzora koji su zaslužni za bogati nagradni fond.

Naslovnica:  Svjetski prvak Enrico Marotti , pobjednik Otvorenog PH-e u dsciplini slalom 

FOTO: Ivica Trojanović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9019018