NEDJELJA IM NIJE ZA RUKOMETNA DJELA Poraz Pod Balonom od Kamička 24:32

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 03 Studeni 2019 Objavljeno: 03 Studeni 2019
Napisao/la Nenad Kosović

 

KORČULA – Slavodobitno su sinjski rukometaši otputovali iz Korčule u alkarski grad…U derbiju kola Pod Balonom su bili bolji od korčulanskih rukometaša i zasluženo na kraju savili pobjedu.

 Loš ulazak u utakmicu momaka trenera Tomislava Veraje, bez prave obrane,  prave ideje i pravih rješenja u napadu jako dobri i fizički snažni  gosti znali su iskoristiti i već na poluvremenu napravili  pet razlike (11:16).

 Potom desetak minuta drugog poluvremena korčulanski rukometaši su' zagrizli' kako treba, zaigravši pravu obranu i u 45. minuti došli na samo gol minusa (20:21). I onda neshvatljivo – stali!

Sedam-osam minuta  nisu postigli gol, da bi se protivnike u međuvremenu vratio na prednost sa poluvremena, čak je i povećao za na kraju uvjerljivih 24:32.  U drugih petnaest preostalih minuta drugog poluvremena korčulanski rukometaši dali su samo tri gola i to u trenucima kada je već sve bilo riješeno…

Jedna od najlošijih predstava rukometaša 'Korčule' viđenih u zadnje vrijeme Pod Balonom  u kojoj je najefikasniji bio Frano Jeričević sa 7 golova i Goran Stamatović koji je pet puta gađao mrežu odličnog sinjskog vratara Paula Stupala koji je na kraju prikupio čak 17 obrana!

Bilo je puno povika na zadarske suce koji su gostujućoj momčadi dosudili deset sedmerca , naspram četiri domaćinu i 11 isključenja korčulanskim rukometašima naspram 4 isključenaj gostima… No  objektivno to nije presudilo… Jer bilo je to nedjeljno poslijepodne korčulanskih rukometaša 'za zaborav', da su igrali kako znaju nikakvi se suci, isključenja i sedmerci ne bi spominjali jer bi onda bili sposobni  pobijediti i jačeg protivnika nego što je danas bio jaki 'Kamičak'!

Za Korčulu su igrali: Šegedin (9+1 sedmerac), Radovan (3), F.Mažurana 3, Stanišić 3, Z.Đula 1, Andrijić-Klose, Jeričević 7,  Sansović 1, Poša 1, Stamatović 5, Verazza 1, D.Đula, Šestanović, A.Ćenan. 

Z goste strijelci su bili Gašpar 8, Putnik 6, S.Filipović-Grčić 6, N.Vučković 3, T.Vučković 3,  Gavran 2, Vukušić 1, Milun 1, Zdilar 1. 

2.HRL-jug 5.kolo  Korčula Kamičak 24:32 (11:16) 

U slijedećem kolu rukometaši 'Korčule' gostuju kod  'Jelse Malizie'.

Naslovnica: Detalj sa utakmice Korčula - Kamičak

Snimio: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8729115