TREĆA POBJEDA I NAŽALOST TEŽA OZLJEDA Bornu čeka operacija i šest mjeseci rehabilitacije...

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 10 Listopad 2019 Objavljeno: 10 Listopad 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VINKOVCI – Trebao je to za našeg Bornu Mažuranu  i njegovu Spačvu biti start 'iz snova' u novu rukometnu sezonu...

Nažalost  u 47.minuti subotnje utakmice u Gospinom polju protiv Dubrovnika Borna je bolnim grimasama, uz pomoć liječničke ekipe i suigrača morao napustiti igru, uz nadu da ozljeda koljena lijeve noge ipak nije teže prirode...

Magnetna rezonanca  pokazala je nažalost suprotno – rupturu prednjih križnih ligamenata . Za desetak dana  Bornu čeka operacija nakon koje i  rehabilitacija od pet- šest mjeseci!  Najvjerojatnije kod  poznatog stručnjaka prof.Saše Jankovića, inače člana medicinskog tima Nogometne reprezentacije Hrvatske.

Takav je eto sport ...Vječita borba!  Na ovaj ili onaj način ... Koliko lijep neodoljiv toliko ponekad nepredvidiv, nepravedan i  - okrutan!  Želimo Borni da operacija prođe u najboljem redu, da se što prije vrati sjajnim igrama u vinkovačkom premijer ligašu. Baš onako kako je i ušao u sezonu.

A statistika prva tri kola i za Bornu i za njegov klub bila je  -  impresivna ! Do prisilnog  izlaska sa parketa Gospina polja u utakmici protiv Dubrovnika bio je jedan od vodećih igrača svoje momčadi učinkom od  pet golova u osam pokušaja. Naš Pupnaćanin je i u prethodna dva kola natjecanja bio među najvažnijim 'karikama' vinkovačke rukometne družine  u dvije njihove pobjede. U 1.kolu u pobjedi Spačve protiv Zameta 31:24  Borna je bio stopostotan  (6/6)  i proglašen je igračem utakmice.  U 2.kolu pak , također u domaćoj utakmici i pobjedi vinkovačke momčadi protiv  Varaždina (35:28) Mažurana je ugradio osam golova (8/11) .

Protiv 'Dubrovnika' Spačva je inače slavila rezultatom 30:27 i maksimalnom  učinkom nakon tri odigrana kola je lider prvenstva. U slijedećem kolu protiv Gorice čeka ih borba za četvrtu uzastopnu pobjedu

A  za našeg  Mažuranu slijedi borba da se što prije vrati u rukometnu dvoranu...

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728860