MAŽURANA SPAČVINA IGLA UDARNA Bornin gol tri sekunde prije kraja Vinkovčane doveo korak do Lige za prvaka!

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 04 Ožujak 2019 Objavljeno: 04 Ožujak 2019
Napisao/la Nenad Kosović

POREČ -  Borna Mažurana nastavlja sjajnim igrama u dresu Premijer ligaša 'Spačve' iz Vinkovaca. U jučerašnjem, predzadnjem kolu ovog dijela natjecanja, vinkovački rukometaši gostovali su kod drugoplasiranog 'Poreča' . 

Bila je to jedna od dvije odlučne utakmice ' Spačve' za plasman  u Ligu za prvaka u kojoj će se prvim četiri momčadima Premijer lige pridružiti i dvije 'perjanice' našeg muškog klupskog rukometa – PPD Zagreb i Nexe.

Spačva je u Sportskoj dvorani 'Veli Jože' u  Poreču pobijedila istoimenog domaćina, a odlučujući gol dao je naš Borna tri sekunde prije kraja ! Ta pobjeda njegovu je momčad dovela 'korak' do Lige za prvaka, a za to im je potrebna još pobjeda u zadnjem kolu kod kuće protiv predzadnjeg na ljestvici 'Rudara' iz Rude.

U Poreču Borna je postigao pet golova, a  proglašen je i igračem utakmice. Treba svakako istaći da su Vinkovčani u gostima 'skinuli  skalpove' dvjema prvoplasiranim momčadima  Premijer lige -  Dubravi i Poreču, a u obje utakmice Mažurana je bio jedan od njihovih glavnih uzdanica.

Sjajne jesenske igre u dresu Vinkovčana mladi je Pupnaćanin, inače osječki student na FERIT-u,  nastavio i u drugom dijelu prvenstva, u kojem je jedan od stožernih igrača  kluba.

 U pet  utakmica  nastavka prvenstva postigao je 23 gola. Protiv Rudara iz Labina  (4), Sesveta (5), Zameta (5), Varaždina (4) i u ovom zadnjem kolu Poreča (5). Sve to 'ugradio' je u još jedan itekako  'čvrst temelj' za eventualni mu novi poziv izbornika Davora Dominikovića u Juniorsku reprezentaciju Hrvatske .   

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9009766