KORČULANSKI RUKOMETAŠI Očitali lekciju metkovskoj Školi rukometa …Pobjeda 35:24

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 10 Ožujak 2018 Objavljeno: 10 Ožujak 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Zaredali su korčulanski rukometaši s pobjedama… Treća njihova u nizu , nakon Zadra, Jelse i Škola rukometa Metković morala je priznati superiornost momčadi koju vodi njihov zadnjih godina tek 'vikend sugrađanin'  Tomislav Veraja . A  njegove  zeleno-crvene postrojbe  povele su u današnjoj utakmici od prvog minuta i vodstvo nisu ispuštali do kraja…

Već u prvom dijelu prvog dijela utakmice bilo je sedam-osam , pa i devet razike  za Korčulu. Vjerojatno je i  to razlog da se potom većim dijelom igralo 'va bank' , s kratkim napadima u 'pucačkom artiljerijom' iz svi pozicija. Korčulani su debelo iskoristili 'šuplju' metkovsku obranu , nadavali se golova kroz sredinu i sa crte, kako individualnim akcijama tako i  lijepim asistencijama…Zapravo stekli smo dojam da Korčula  igraju tama koliko joj treba, iako su i ovaj put istrčali nekompletni… Nakon sedam razlike (16:9)  na poluvremenu , na kraju je završilo sa još uvjerljivijih jedanaest .. 35:24.  

Kod naši svi koji su ulazili upisali su se u listu strijelaca , najviše opet Borna Mažurana koji je Metkovcima uvali sedam golova , Frančesko Verazza , Zvonimir Đula i Vlaho Stanišić po pet, Frano Jeričević  4 …Bilo je prostora da se i mlađahne snage iskažu … Dominik  Đula 3 gola,   Pavo Šain i Filip Mažurana po 2 golaPo jedan gol dali su Antonio Petrović i Ante Čenan..  U zapisniku je još bio i veteran Jadran Jeričević, a  vratar Tomislav Šegedin  u solidnoj roli sudjelovao je sa  9 obrana. Publiku je pak posebno 'digao na noge' debitant na vratima Anthony  Radovan koji je ušao par minuta prije kraja i gostima 'skinuo ' sedmerac  nagovijestivši  da bi Korčula uskoro mogla imati još jednog perspektivnog vratara ...

Kod gostiju najefikasniji  je bio Toni Jakić sa 6 golova,  Marko Buntić  i  Mate Nikolić po 4,  Marino Jerković i Luka Cupić po 3 , te Bruno Bošković, Luka Obradović, Ivan Planinić  i Nikola Jaramaz po jedan . Još su igrali  Nikola Jarak , Jure Kraljević i Bruno  Slišković, a vratar  Nikola Brečić upisao je 11 obrana.

'Naoružani' mikrofonom i slušalicama  u dobroj  su 'vezi'  bili i sudački posao korektno obavili sutkinja Nives Jakus iz Marine i sudac Stefano Rajković iz Splita.

 

2.HRL –jug    13.kolo

KORČULA –  Škola rukometa 'METKOVIĆ   35:24 (16:9)

 

Fotografija Naslovnice: Ante Ćenan u akciji 

USKORO VIŠE FOTOGRAFIJA 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7782345