Orebićkom teniskom paru veterana Bucalo-Kopić Otvoreno prvenstvo Hercegovine

Kategorija: Tenis Kreirano: 10 Veljača 2014 Objavljeno: 10 Veljača 2014
Napisao/la Muhamed Lulak

ŠIROKI BRIJEG - Veterani tenis kluba Orebić nastupili su uspješno na još jednom natjecanju, ovaj put u Širokom brijegu u susjednoj Bosni i Hercegovini. Tenis klub  Grude uspješno je organizirao 5. Otvoreno prvenstvo Hercegovine u tenisu - turnir parova, po prvi put pod pokroviteljstvom HUT-a, Hrvatske unije tenisača. Na turniru je nastupio 21 par iz Orebića, Nove Gradiške, Dubrovnika, Splita, Vinkovaca, Zagreba, Ljubuškog, Bugojna, Bileće i Gruda.

Turnir je bio podijeljen u dvije kategorije, igrači do 45 godina i preko 45 godina starosti.

U kategoriji do 45 godina pehar za 1. mjesto je po prvi put ali sasvim zasluženo otišao u Orebić.  U dramatičnom finalnom susretu Bucalo Jovica i Kopić Robert bili su bolji od para iz Nove Gradiške, Jović/Brcić i slavili konačnim rezultatom 6:3, 2:6, 10:5.

U kategoriji preko 45 godina slavili su Zagrepčani Drčelić/Dupor.

Inače, iz Orebića su nastupila četiri para i svi su ostavili odličan dojam. Pored Jovice i Robija koji su osvojili turnir, nastupili su još Roso Ivan, Židić Dinko, Vranješ Ljubomir, Gorog Mario i Rikalo Milo koji je igrao u paru sa Dariom Bekavcem iz Splita. Šteta je što je već u četvrtfinalu slijedio okršaj orebićkih parova Bucalo/Kopić - Roso/Židić jer bi Ivan i Dinko sigurno puno dalje dogurali da nisu naletili na raspoložene buduće pobjednike.

Posebne pohvale zaslužuje i domaćin Mikulić Rafael, popularni  Rafo na izvrsnoj organizaciji, ne samo teniskog natjecanja već i organizaciji smještaja i zajedničkog druženja svih natjecatelja.

Ove godine je posebnu nagradu, umjetničku sliku dobio još jedan Orebićanin, poznati vinar Darko Marušić-Bogoević koji već tradicionalno prati orebićki teniski klub i koji je i u Hercegovini sve goste počastio svojim čuvenim vinima što je još jedan put bila izvrsna promocija peljeških vina.

Više fotografija OVDJE

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8809285