I SMOKVICA BI MOGLA BITI STOLNOTENISKA LUČICA Velolučki klub održao prezentaciju stolnog tenisa u Osnovnoj školi 'Smokvica'

Kategorija: Stolni tenis Kreirano: 08 Veljača 2019 Objavljeno: 08 Veljača 2019
Napisao/la STK 'Lučica'

SMOKVICA - Mlađi uzrasti  Stolnoteniskog kluba 'Lučica' sudjelovali su na prezentaciji stolnog tenisa u Osnovnoj školi Smokvica.

Razlog prezentacije je popularizacija stolnog tenisa kao sporta općenito te kao školskog sporta, a ujedno i donacija dvaju polovnih stolova Smokviškim osnovnoškolcima od strane STK Lučica.

Prezentaciju su uveličali:  Renato Čengić, direktor stolnoteniskog saveza i Marinko Matulović, predstavnik regionalnog stolnoteniskog centra naše Županije.

U ime Općine Smokvica, dobrodošlicu i zahvalu su uputili načelnik Općine Smokvica,  Kuzma Tomašić , te ravnatelj Osnovne škole Smokvica, prof.Emil Radovanović.

Nakon uvodnih riječi, na radost sve prisutne djece, revijalne mečeve odigrali su Načelnica  Vele Luke, Katarina Bikić i Načelnik Smokvice  Kuzma Tomašić.

Svi učenici su imai priliku odigrati par poena na doniranim stolovima koristeći nove rekete koje je donirao HSTS.

Najveći red se stvorio na stolnoteniskom robotu, gdje su učenici nižih razreda, uz pomoć Sande Tasovac, učiteljice Tjelesne i zdravstvene kulture u O.Š. Smokvica, koja je ujedno i trenerica u STK. Lučica, napravili svoje prve forhand i backhandzamahe.

Nakon prezentacije napravljen je radni sastanak, na kojem se Boris Dragojević, predsjednik STK Lučica, obratio ravnatelju škole i ostalim gostima s par prigodnih riječi te željama za razvojem stolnog tenisa u Smokvici, prvenstveno kao školskog sporta, kako je to i u Veloj Luci započelo, a kasnije ako se iskaže interes, kroz klub.

U ime Hrvatskog stolnoteniskog saveza gosp.Čengić je izrazio podršku ovakvim akcijama.

 

Foto u Galeriji slika: STK 'Lučica'

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8820935