'ZDRAVI I VESELI MI OSTANITE' Otišao je naš Dinko Oreb…

Kategorija: Ostalo Kreirano: 18 Prosinac 2018 Objavljeno: 18 Prosinac 2018
Napisao/la Nenad Kosović

'Zdravi  i veseli bili…' Bila je njegova dobro znana poštapalica i pozdrav, baš u  skladu sa njegovim uvijek veselim duhom i načinom života… Napustio nas je Dinko Oreb,  naš dragi kolega novinar , iznimno dobar i vedar čovjek …

Dugo se odupirao teškoj bolesti, oružjem kojeg je tijekom cijelog svog života posjedovao - vedrinom duha, vicom i radom, posebice onim novinarskim i to sve do svojih zadnjih trenutaka.

Iznimno aktivan u mnogim segmentima života,  u brojnim udrugama, klubovima, humanitarnim organizacijama, naravno i u  sportskim. Svima i njima  i nama malo je reći da će puno nedostajati ..

Dugogodišnji novinski i radijski izvjestitelj iz svog Blata, niz godina sportski, posebice nogometni dužnosnik, delegat na utakmicama .

Od prvog dana postojanja našeg  portala njegov vjerni suradnik, od prošle godine i njegov prvi dobitnik nagrade 'Sportski markopolist godine' u kategoriji novinar-suradnik.

Uvijek dosljedan i privržen svom temeljitom izvještavanju. Brojne  je sjajne priloge  sa 'lica mjesta'  napravio, tekstom i fotografijom bio vjerni oslonac našeg portala,  destljećima tekstovima u dnevnom tisku i glasom u radijskom eteru izvještavao  sa sportskih i inih događanja iz Blata, Smokvice i okolice…

Jednom i sam junak sportske priče  na našem portalu  (OVDJE). Iako zaslužio ih je daleko više….

Prošli smo se tjedan zadnji put čuli sa Dinkom…Shrvan bolešću, iscrpljenog glasa na  kraju te zadnje naše, kratke ali po običaju optimistične 'ćakule'  pozdravio nas je kao uvijek onom svojom poštapalicom. A onda  nekoliko dana kasnije  - otišao…U svojoj 63.godini.

Dragi kolega neka ti je laka zemlja i neka te ono tvoje 'Zdravi i veseli bili'  prati i na onom svijetu…

Kao što će  sve nas koji smo te poznavali i s tobom surađivali uvijek pratiti tvoja vedrina duha i privrženost novinarskom poslu.   

Hvala ti na svemu!

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9011888