NA PELJEŠCU SADA BOĆANJE I U ZATVORENOM Otvorena nova Boćarska dvorana u Putnikovićima FOTO

Kategorija: Boćanje Kreirano: 23 Listopad 2019 Objavljeno: 23 Listopad 2019
Napisao/la Luko Hendić

PUTNIKOVIĆI - Boćari Pelješca a i cijele Županije dobili su jedan novi objekt za odigravanja boćarskih natjecanja u zatvorenom prostoru što je gorući problem ovog tradicionalnog sporta na našem području.

 Boćarska dvorana koja je izgrađena u Putnikovićima svečano je otvorena i predana boćarima na korištenje.  Vrpcu su prerezali i otvorili dvoranu župan Nikola Dobroslavić i načelnik općine Ston Vedran Antunica.

Općina Ston uložila je znatna financijska sredstva za realizaciju ovog projekta, a boćarski klubovi Putniković i Sveta Ana iz Putnikovića uložili su veliki trud u realizacijiistog.

 Na svečanosti otvaranja uz Župana i Načelnika općine Ston bili su i Mato Frankovićgradonačelnik Dubrovnika, Nikola Knežić načelnik Dubrovačkog Primorja, Jakša Frankovićnačelnik općine Trpanj, Vlatko Mratovićnačelnik općine Janjina, čelnici boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Pavlović i Luko Hendić, predsjednik Dubrovačkog boćarskog savezaDavor Buconić i drugi uzvanici.

Prve boće u dvorani odigrali su Nikola Dobroslavić i Vedran Antunica. Svečanosti je prisustvovalo mnogo boćara i boćarskih zaljubljenika sa Pelješca, a nakon otvaranja odigran je boćarski turnir klubova sa Pelješca u disciplini trojke. Turnir su osvojili boćari Faraona iz Trpnjakoji su u finalu bili bolji od domaćih boćara Svete Ane iz Putnikovića.

Tekst i foto u Galeriji slika : Luko Hendić

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728904