Osnivanje Biljarskog saveza Dubrovačko- neretvanske županije

Kategorija: Biljar Kreirano: 18 Studeni 2012 Objavljeno: 18 Studeni 2012

alt

PUPNAT - Biljarski klubovi Pupnat, Orebić i Dubrovnik osnivaju Biljarski savez kojem će nositelj biti Biljarski klub Pupnat. Ova čast je dana Pupnaćanima obzirom da su oni prvi osnovali klub još 2001. godine, dok se klubovi u Dubrovniku i Orebiću osnovani 2005. odnosno 2011. godine.

 

- Ovo je jedan veliki pomak za biljar u našoj županiji. Imati ćemo dosta više natjecanja/turnira s manjim troškovima putovanja. Ljeti ćemo imati više događanja što je dobro za turizam, te ćemo uz podršku Grada i Županije, raditi na promidžbi otoka kao turističke destinacije za sve Europljane koji nalaze strast u biljaru, kao što su neki otoci u Atlantiku za golf, - kaže Marko Farac, predsjednik BK Pupnat dodajući : . S većim brojem natjecanja i mladima ćemo moći pružiti više. U našem klubu mladi će imati redovne treninge, kao i redovna natjecanja. Najugledniji igrač kluba Jure Perdija će održavati trenige. Jure je nedavno slavio pobjedu nad drugim igračem Srbije Martinom Martinovićem iz Biljarskog kluba Čačak. 
Osnivanje saveza Pupnaćani će obilježiti na ovogodišnjim "Pupnat Open" koji će se održati drugi vikend u prosincu. (Biljarski klub Pupnat )

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600780