RITA PROGLAŠENA NAJBOLJOM ATLETIČARKOM FITA U 2019.g. Priznanje 'začinila' i 2.mjestom u utrci Samoborske zimske trail lige

Kategorija: Atletika Kreirano: 05 Siječanj 2020 Objavljeno: 05 Siječanj 2020
Napisao/la Nenad Kosović

SAMOBOR - Lijepo je krenula u novu atletsku godinu naša Korčulanka Rita Biliš…Protekle subote sudjelovala je u utrci 7.kola Samoborske zimske trail lige održane u bajkovitom okružju Samoborskog gorja.

Natjecala  se na stazi od 7,7 km  i osvojila 2. mjesto u svojoj kategoriji (35-39), iza Jelene Slijepčević (Canicross Croatia), a ispred individualke Lucije Vojnović.

'Natjecalo se u dvije lijepe, tehnički zahtjevne i potpuno nove staze. 'Duga' na 15,5 km, 'kratka' na 7,7 km, te  'rekreativna' dužine 3,6 km namijenjene rekreativcima i nordijskom hodanju. Organizator Samoborske zimske trail lige i ove je godine inače 'Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor' , rekla nam je Rita dodajući da je u utrci ušla sasvim neplanirano .

Ono pak možda još iznačajnije od osvojenog 2.mjesta,a što je Ritu zasigurno ugodno iznenadilo i pričinilo joj još i veće zadovoljstvo nakon utrke je priznanje kojeg je dobila za najbolju atletičarku Atletskog kluba 'Fit' iz Zaprešića u 2019. godini !

'Nagradu za najbolju atletičarku kluba je osvojila Rita Biliš. Kroz cijelu godinu Rita je pokazala napredak u svojim rezultatima, a sezonu je zaključila s utrkom u Pisi i novim osobnim rezultatom. Svojim je rezultatima na prvenstvima Hrvatske  doprinijela što boljem plasmanu ženske ekipe kluba koja se tri puta plasirala na 4. mjesto državnog prvenstva (kros 4 km, maraton i 10 km na cesti), te su na svakom spomenutom prvenstvu našu ekipu od postolja dijelile sekunde'  piše na stranicama zaprešićkog kluba čija je Rita članica od prošle godine.

Bravo Rita ! Čestitke i sa naše strane !

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8994729