LOŠINJ NIMALO NIJE BIO LOŠ …DAPAČE ! Treće mjesto i bronca Rite Biliš na lošinjskom trailu

Kategorija: Atletika Kreirano: 03 Studeni 2018 Objavljeno: 03 Studeni 2018
Napisao/la Nenad Kosović

LOŠINJ – Nakon stanke zbog ozljede nožnog prsta naša svestrana trkačica Rita Biliš danas se vratila  utrkama… I to na sjevernom dijelu našeg  Jadrana , na Lošinju, novom otoku u njenoj 'zbirci'  odrađenih  utrka na našim otocima.

U trail utrci dugoj 8 kilometara  Rita je u dresu Atletskog kluba 'Zaprešić   zauzela 3.mjesto u ženskoj konkurenciji postigavši pritom vrijeme 47.13

Pobjednica utrke bila je Slovenka Saša Žavbi Kunaver u vremenu 44.31, dok je  druga na cilj stigla Iva Tomić Smojver ( TK Rival). Sudjelovalo je preko sto  natjecateljki.

Rita je do sada  i to redovito  uspješno odrađivala razne trkačke staze na osam naših otoka - pored Korčule  i danas Lošinja ,  još  i na Mljetu, Lastovu, Hvaru, Braču, Pagu , Murteru'Ima još dosta posla …' rekla nam je Rita zasigurno uzimajući u obzirom broj otoka u 'Lijepoj našoj' i sve više različitih utrka koje se na njima organiziraju.

Za Ritu natjecateljskog posla ima naravno i ne samo po otocima. Slijedeće u njenom sportskom kalendaru je naime polumaraton u talijanskoj Veroni koji je na rasporedu 18. ovog mjeseca .

Sigurno u svemu novi izazov i novo iskustvo za nju …

 

 

 

 

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7942893