I IZ ZADRA SA PUNO ŽUTIH - 'DAROVA' Mario Svaguša: Nije mi jasan tretman sudaca prema nama…

Kategorija: Nogomet Kreirano: 24 Rujan 2019 Objavljeno: 24 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Nakon remija u Zadru dojmovi u redovima BŠK Zmaj su -  podijeljeni…Gostujući bod protiv jednog od favorita lige lijepo je ostvarenje i dokaz da se 'zmajevi' iz utakmice u utakmicu dižu. No nakon Zadra u 'crvenim redovima' osjetilo se i nemalo razočaranje !

' Najprije hvala Zadranima na srdačnom dočeku i gostoprimstvu, tu doista nemamo nikakve zamjerke. Zadar je dobro posložena momčad, miks iskusnih i provjerenih prvoligaških i drugoligaških igrača i jako dobrih mladih nogometaša. Odlično su otvorili utakmicu, ali nisu iskoristili svoje prilike. Mi smo pak igrali onako kako smo oslabljeni i mogli. Disciplinirano, čekali svoju priliku, dočekali je, iskoristili i poveli. Onda je uslijedio detalj koji je po meni usmjerio tijek utakmice,a ide na dušu suca koji očiti jedanaesterac nad Marijom Marićem sudi kao simuliranje i dodjeljuje mu žuti karton. Ta odluka izazvala je smijeh u publici, a naravno razočaranje u našoj momčadi. Pitanje što bi bilo da smo mi poveli dva razlike' pita se trener korčulanske momčadi kojem još jedan detalj utakmice u Stanovima nije dobro 'legao'.

'Kod rezultata 1:1 naš Erjauc postiže gol kojeg sudaca označuje kao zaleđe, ali činjenica je da loptu prema njemu uputio domaći igrač' objasnio nam je Svaguša dodajući da ovakav odnos sudaca prema njima već prelazi svaku mjeru. Pritom barata i brojkama žutih kartona, od kojih su većina po ocjeni mnogih, posebice onih u nekoliko zadnjih domaćim utakmicama dodijeljeni uz potpuno neujednačeni sudački kriterij.

'U pet kola od čega, su bile tri domaće utakmice akumulirali smo čak 24 žuta kartona! Od kada sam trener BŠK Zmaj svirana su za nas samo dva kaznena udarca,a kontra nas tri i to sve u Blatu. A u proljetnom dijelu bili smo najbolja gostujuća momčad i druga po efikasnosti! Tražimo samo da imamo jednak tretman kod sudaca kao i drugi klubovi , doista nije mi jasno zašto je to nije tako' čudi se  Svaguša koji je usput rečeno sa utakmicom u zadarskim Stanovima odradio višemjesečnu kaznu zarađenu u onoj proljetnoj utakmici između BŠK Zmaj i RNK Split, pa će u nedjelju protiv Neretvanca opet zauzeti svoje mjesto na klupi 'crvenih'.

Naslovnica:  Mario Svaguša, trener BŠK Zmaj 

Snimio: N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8729417