U HRVANJU SA HRVACAMA SVAKOME PO BOD BŠK Zmaj – Hrvace 1:1

Kategorija: Nogomet Kreirano: 08 Rujan 2019 Objavljeno: 08 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Početno ispitivanje snaga, a onda u 17.munuti na dodavanje Didovića dobra prilika za Marinovića koji puca visoko preko vrata Guća

Minut kasnije Marinović dodaje Bilaću koji u izglednoj prilici puca u obrambeni blok gostiju koji su pak u 29.minuti propustili stopostotnu priliku. Nakon greške domaće obrane lopta dolazi do Udovičića koji izbija sam ispred vratar Šutala ali njegova prizemna lopta završava pored stative. Do poluvremena vidjeli smo još u 32.minuti akciju Marija Marić i dodavanje opet prema Marinoviću koji je ušao u kazneni prostor gostiju i iskosa opet pucao preko vrata Guća.

Dugo poluvrijeme puno sadržajnije kojeg su domaći otvorili golom u 52.minjuti. Šešlija je nabacio iz autu u gužvi je lopta došla do Didovića koji punom nogom sa sedam osam metara pogađa mrežu gostuju za 1:0. Potom su domaći imali priliku i podebljati vodstvo. Nakon prodora M.Marića u 62.minuti Sršen puca iznad gostujuće grede. Deset minuta kasnije gosti su izjednačili. Bivši igrasč BŠK Zmaj  Ivanišević je povukao loptu, domaći obrambeni igrači su bili neodlučni pustili ga sve do ruba kaznenog prostora, uslijedio je krasan polulob udarac koji je završio iza leđa Šutala. Do kraja još su 'zmajevi' mogli povesti u 84.minuti preko Zovka, ali i isto tako i gosti tri minuta kasnije preko Ivanovića koji je u padu krasno pucao glavom ali je lopta prohujala pokraj lijeve Šutalove grede.

 

3.HNL jug 2.kolo

BŠK ZMAJ   1  

HRVACE     1

BLATO – Igralište Zlinje. Gledatelja 350. Sudac Ante Žilić (Škabrnja). Pomoćnici Katuša i Mijić

Strijelci: 1:0 Didović (52), 1:1 Ivanišević (73)

BŠK ZMAJ: Šutalo, Marinović (od 46.D.Marić), Didović, Bilać (od 76.Sardelić), Krtalić, Sršen, M.Marić, Džeba, Šešlija (od 81.Cetinić), Urlić, Zovko

Trener: -

HRVACE: Guć, Štimac, Čeko, Ivanišević, Škarić, Ribičić (od 66.Šerić), Pranjić, Udovičić od 71.Ivanović), Banić, Buljan, Kekez (od 57.Mujan)

Trener: Ivan Radeljić

Naslovnica. Radost  Frana Didovića nakon njegova gola u 52.minuti 

Snimio N.Kosović 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8727253