ZA NOVU SEZONU SVAGUŠA ZMAJEVE KUŠA Na prozivci 17 igrača BŠK Zmaj, 11 igrača otišlo, 4 na probi, treninzi dvaput dnevno

Kategorija: Nogomet Kreirano: 17 Srpanj 2019 Objavljeno: 17 Srpanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

 

BLATO  - U ponedjeljak  je trener Mario Svaguša sa svojim pomoćnicima  Antom Prižmićem i Đoni Bačićem poveo nogometaše BŠK Zmaj u novu sezonu . Na prozivci i  prvom treningu našlo se 17 igrača,  a od prošlosezonskih igrača 'sa strane' ostala su  tek trojica - Mario Marić ,  Marin Sršen i Mihovil Džeba

Zlinje dakle više nisu 'mjesto stanovanja za kapetana Vrkića koji se nakon više godina provedenih u Blatu oprostio od zmajeva',  te Ćubela, Škarića, Pušića, Sušića, Klarića, Tomasa, Sikiru , Uvodića i dvojice vratara  Posavca i Ivanovića.

Za sada su u statusu 'provjere' stigla četvorica igrača - Lovro  Kordić (Branitelj Mostar), Dino Đermanović (Njemačka),  David Lucić (Vitez) i Dražen Marić  (bivši igrač Neretve i  Neretvanca) , a potraga  traje i za kvalitetnim vratarom.

Prvoj momčadi priključeno je i nekoliko njih novih iz mlađih uzrasta   (Jakov Protić i  Hrvoje Terzić kada se oporavi od ozljede, te Jerko Pecotić /Jadran Smokvica...) . Povratnik je mladi vratar Dino Kapor koji je imao dužu pauzu zbog ozljede.

' Za sada nemamo nikakvih većih problema. Radimo dva puta dnevno , a već u petak,  nakon šest odrađenih treninga idemo u Solin odigrati utakmicu protiv istoimenog drugoligaša. Potom smo dogovorili pripremne utakmice protiv Jadran LP-a 31.srpnja u Pločama i  GOŠK Dubrovnika u Blatu  , a sudjelovat ćemo i na turniru u Pakracu. Do početka natjecanja u 3.HNL-jug koje je 24.i 25.kolovoza planiramo još jednu utakmicu. Uglavnom  'u nogama'  ćemo do tada imati šest-sedam pripremnih utakmica '  rekao je trener Svaguša dodajući kako među igračima koji su sada na provjeri  'ima materijala' , te da bi slijedećih dana još neki igrači mogli stići na provjeru.  Pohvalio je zalaganje i motiviranosti igrača na treninzima, ali i travnjak na Zlinjama, koji je, kako kaže, u dalekom boljem stanju nego što je to bio prošle sezone.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600847