GODIO MU JAGODIN SLADOLED Mateo Kovačić u Korčuli

Kategorija: Nogomet Kreirano: 05 Srpanj 2019 Objavljeno: 05 Srpanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Ovu bi kratku sportsku crticu mogli nazvati recimo ' Nakon  'otkupa'  -  sladoledni kup !  I to u  -  Korčuli... !  

Londonski nogometni velikan 'Chelsea' prije nekoliko dana  otkupio je ugovor Matea Kovačića iz madridskog  'Reala'  za 'vrtoglavu sumu' od 45 milijuna eura čime je  postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti...

Srebrni  'vatreni ' veznjak ovih se dana pak odmara  na našem Jadranu. A jedan od 'jadranskih bisera' i neizostavna destinacija brojnih poznatih športskih i inih 'faca' je dakako i – Korčula!  Uživanje u moru i suncu  korčulanskog arhipelaga Mateo je začinio  'đirom' po gradu  zajedno suprugom Izabel i prijateljima. I naravno odmah privukao pažnju brojnih prolaznika i turista.

Podno kule Revelin i ulaza u stari korčulanski grad Mateo je svratio i na 'slatko-ledeni pult'  Obrta 'Jagode' u vlasništvu rukometašice i trenerice  ŽRK 'Lumbarda'  Jagode Miline , te se zasladio i rashladio  sa jednom do brojnih kombinacija  iz ponude njenih sladoleda.

Podsjetimo se  25-godišnji Mateo Kovačić  je kao igrač španjolskog Kraljevskog kluba iz Madrida protekle sezone proveo na posudbi u londonskom klubu sa Stamford Bridgea u kojem je odigrao  51 utakmicu i očito zadovoljio ukuse stručnog stožera i njegovih navijača.

'Chelsea' je baš jučer predstavio novog trenera, to je nekadašnji poznati nogometaš i legenda ovog kluba Frank Lampard. 

Kovačić je inače i do sada držao epitet najskupljeg hrvatskog nogometaša i to iz 2015.g. kada je iz milanskog ' Intera' prešao u madridski 'Real'.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9003780