VELIKA SUBOTA I USKRSNI PONEDJELJAK SU NOGOMETNI Danas na Ruskovićima ogled Pelješkog kanala, a na Haštriću zaostala Grk - Župa dubrovačka

Kategorija: Nogomet Kreirano: 20 Travanj 2019 Objavljeno: 20 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK  -  Već po običaju sutra u nedjelju na Uskrs  županijski nogometni ligaši neće igrati.Većina utakmica prebačena je dan kasnije na Uskrsni ponedjeljak kada se igraju utakmica redovnog 18.kola . Kažemo većina jer jedna utakmica tog  redovnog kola i jedna zaostala odigrati će se već danas.

Na Korčulu, na žrnovske Ruskoviće danas  stiže Orebić  u redovnom kolu derbi je prvih  susjeda koje dijeli tek nekoliko milja Pelješkog kanala. Orebićanima baš i ne ide ovo proljeće, 'ubile' su iz ozljede i kartoni, a Žrnovci su pak nakon nekoliko zaredalih dobrih utakmica u prošlom kolu kod kuće poraženi od Župe dubrovačke. Uglavnom biti  će zanimljivo gledati utakmicu sa vjerojatno opet pune 'ograde' na Ruskovćima.

Na današnju Veliku subotu nogometno zanimljivo biti će i na Haštrićuu Potomju. Grk ugošćuje Župu dubrovačku u zaostaloj utakmici 15.kola,  Potomjani i Župljani tako će u razmaku dva dana igrati dvije prvenstvene utakmice

U ponedjeljak rekli smo igra se ostata redovnog kola.  Grk ide na teško gostovanje u Gabrile domaćin  Croatia još uvijek je vodeća je momčadi lige, iako im je Župa dubrovačka došla na samo dva boda minusa.  Gabriljani će u toj utakmici zasigurno tražiti iskupljene za nekoliko zadnjih lošijih rezultata. Župljani će pak istog dana dočekati ONK Metković.

Smokvica će u ponedjeljak dočekati  3.plasirani Slaven u utakmici u kojoj se momčadi sa Blatine nameće imperativ pobjede. Dugo nisu osjetili njezinu slast pobjede, niz loših rezultata bacio ih je na zadnje mjesto, upalio im se 'crveni alarm' ! Momčad sa Grude pak bori se za vrh, samo su na četiri boda od vodeće Croatie.

Nakon pobjede u prošlom kolu protiv Orebića velolučki Hajduk će na teško gostovanje u Komin protiv Gusara . Domaćin  će tražiti nadoknadu izgubljenih bodova u prošlom kolu u Potomju kako bi držao korak sa vodećim momčadima lige,  a Velolučani se potiho nadaju iznenađenju .   

Na Uskrsni ponedjeljak igrat će se i dvije utakmice 2.Županijske nogometne lige . U Trpnju će u okviru 10.kola igrati vodeći Faraon i Omladinac iz Lastova, dok će se u Metkoviću sastati Maestral i Rat iz Kune. 

Sve utakmice 1.i 2. Županjske nogometne lige i u subotu i u ponedjeljak  počinju u 16.30 sati

Naslovnica:  NK Hajduk 1932 Vela Luka

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8458408