JADRAN 1929 NA PRIPREMAMA U SOLINU Večeras pod reflektorima protiv juniora RNK Split

Kategorija: Nogomet Kreirano: 09 Veljača 2018 Objavljeno: 09 Veljača 2018
Napisao/la Nenad Kosović

SMOKVICA  - Nakon desetak treninga odrađenih na njihovoj Blatini nogometaši smokviškog Jadran 1929 od danas su na mini pripremama u Solinu. Pod vodstvom trenera Hrvoja Radovanovića i Potpredsjednika Tudora Didovića u gradu na Jadru pripremati će se 20 nogometaša.  Nakon što su dva puta bili na pripremama  u Međugorje , te prošle godine u ovo doba također u Solinu, ovo je već četvrta zimska stanka da Smokvičani odlaze na 'blic' pripreme izvan otoka Korčule .

' Predviđena su dva treninga i dvije pripremne utakmice . Večeras s početkom u 19.30 na pomoćnom  igralištu Solina na terenu sa umjetnom travom i pod reflektorima odigrati ćemo pripremnu utakmicu protiv juniora Splita,  a sutra u 11.30  u Vranjicu protiv Omladinca  . Nakon toga pogledati ćemo i   prijateljsku utakmicu dvaju drugoligaša  Solina i Šibenika  '  izvijestio nas je Tudor Didović. Pritom je  zahvalio  ljudima iz NK Solin,   Gradonačelniku Daliboru Ninčeviću i  Županu Splitsko-dalmatinskom  Blaženku Bobanu na gostoprimstvu, ali i brojnim prijateljima smokviškog kluba iz Splita i Solina  na pomoći pri organiziranju ovih priprema.

Što se igračkog kadra tiče 'roster' Jadrana jači je nego onaj jesenski.  Iz  redova 'Orebića'  stigao je  Nedo Mušić. Novi je ib ivši junior BŠK Zmaj Ivan Žuvela,  dok će u odnosu na jesensku momčad izostati Petar Romac.

 Cilj 'jadranaša' za proljeće je uz dobre igre obraniti jesenski plasman i zadržati dobro ozračje u momčadi i klubu,  družiti  se i uživati u nogometu...

Podsjetimo se  Jadran 1929  završio je jesenski dio natjecanja u 1.ŽNL-i Dubrovačko-neretvanskoj  na 8.mjestu sa 18 osvojenih bodova, ostvarivši pet pobjeda i tri remija , uz  pet poraza.

 

Fotografija Naslovnice: Tudor Didović, potpredsjednik Jadrana

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7885684