BŠK ZMAJ Slijede Sinj i Opuzen, te Imotski doma...Stigli Čuljak i Begić

Kategorija: Nogomet Kreirano: 07 Rujan 2017 Objavljeno: 07 Rujan 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - 'Moramo biti svjesni da nas sa ovim igračkim kadrom u svakoj  utakmici čeka teška borba. Ova momčad u svakoj utakmici u taktičkom, fizičkom i svakom ostalom pogledu mora dati ne sto,  već to i dvadeset posto da bi nešto uzela. U Zmijavcima smo u prošlom kolu trebali uzeti bod kojeg smo zaslužili, protiv Primorca prijelomni trenutak bio je naš neiskorišteni penal. Da smo poveli bilo bi nam puno lakše igrati. 

Protiv Biograđana smo taktički loše odigrali, uostalom  tako smo i primili gol koji je odlučio' nakon utakmice protiv Primorca mišljenja je bio trener BŠK Zmaj Grgica Kovač, čije su 'vapaji' u vezi tankog igračkog kadra sada čini se uslišeni.

Jer u redove korčulanskog trećeligaša u međuvremenu dovedena su još dva  nova igrača. Registrirani su Paško Čuljak, univerzalac, može kvalitetno igrati na više mjesta u momčadi, od stopera, preko bočnog do zadnjeg veznog. Zadnji klub mu je bio drugoligaš Solin, gdje je i stekao povjerenje tadašnjeg mu, i sada ponovno  trenera Grgice Kovača.

Nakon Ćubela i Rajića iz Marsonije je stigao još jedan igrač, krilni napadač Marin Begić ,a na Zmajevom spisku uskoro bi se kako čujemo moglo naći još pokoje novo ime…  

Rekli bi, 'nije svako zlo za zlo'… Naravno nije dobro, dva startna poraza, posebice ovaj zadnji 'otvorila su oči' i pokazala gdje su trenutno zmajevi nalaze i u kojem bi pravcu 'ne da Bog' mogli krenuti… Uz to i ovaj startni raspored u 3.HNL-jug im nimalo ne ide 'na ruku'. Jer sa bodovnom nulom čekaju ih sada dva uzastopna teška gostovanja, Junak i Neretvanac, a potom  i nimalo laka  domaća utakmica protiv dojučerašnjeg drugoligaša Imotskog...

Fotografija Naslovnice Grgica Kovač i njegov pomoćnik Zoran Petković 'Pele' 

FOTO: N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7458057