NOVOSTI SA ZLINJA Vratio se Alen Šarić-Hodžić, stigao dvojac iz Osijekove nogometne škole, sa Novigradom dan ranije

Kategorija: Nogomet Kreirano: 28 Srpanj 2017 Objavljeno: 28 Srpanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO -  Već desetak dana dvadesetak zmajeva  se priprema  za novo-sezonsko 'uzletanje' koje im je svaki dan sve bliže… Prvenstvo im kreće protiv Croatie u Zmijavcima 27.kolovoza, a trener Grgica Kovač i njegov stručni stožer službeni zapisnik HNS-a ispisivati će  i prije u Pretkolu Kupa u kojem ih je zapao drugoligaš Novigrad. U tom dijelu novost je da će dogovorom dvaju klubova  utakmica umjesto 23. u srijedu biti odigrana  Novigradu dan prije, dakle u utorak 22. Kolovoza s početkom u 16.30 sati.

Novosti ima i među igračkim kadrom….…

' U redove BŠK Zmaj vratio se vratar Alen Šarić-Hodžić koji je zadnje vrijeme branio u Belgiji . Nova su i dva igrača Grafičar Vodovoda  iz Osijek , dvojica Luka  -  Luka Rajić i Luka Ćubel.. Obojica su izdanci škole  NK 'Osijek' i obojica zaštićenog godišta', otkrio nam je  Grgica dodajući da  se još uvijek traga za  jednim stoperom i jednim veznim.  

Dogovoreno je i nekoliko pripremnih utakmica . Dvije su dogovorene  sa metkovskom 'Neretvom' ,  -   02.kolovoza u Metkoviću i  05.kolovoza u Blatu. Zmajevi će i ove godine igrati na  Turniru u Vranjicu  09. i  10. Kolovoza  , na kojem će još uz njih igrati  domaćin 'Omladinac' , a isto kao lani još i  dva drugoligaša Solin i Hajduk II. U planu je i 'generalka ' nekoliko dana prije puta u Novigrad , nije još definirano , ali po svemu sudeći protivnik bi mogao biti GOŠK Dubrovnik 1919.

Povratnik u Zmajevo jato  ... Vratar  Alen Šarić-Hodžić

Snimio: Nenad Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7942886