KUP DNŽ Jadran prošao Moćni laz za finale protiv BŠK Zmaj … SOŠK šesticom sredio Rat za finale sa Orebićem

Kategorija: Nogomet Kreirano: 15 Ožujak 2017 Objavljeno: 15 Ožujak 2017
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Danas  su odigrane utakmice 2.kola Nogometnog Kupa Dubrovačko - neretvanske županije.U dvije nama najzanimljivije utakmice  u Veloj Luci i u Putnikovićima palo je ukupno 12 gola,  a u slijedeću rundu natjecanja plasirali su se Jadran 1929 iz Smokvica i SOŠK iz Stona kao današnji pobjednici, odnosno BŠK Zmaj i Orebić koji su danas bili slobodni..

U NC Lastovo-Korčula, u   Veloj Luci  Jadran 1929 iz Smokvice  pobijedio domaćine velolučki Hajduk 1932 rezultatom 3:2.  Smokvičani su vodili tijekom cijele utakmice ,  u prvom poluvremenu došli su u vodstvo golom Ivan Tomića već u 2.minuti .  U nastavku drugi gol za Smokvičane dao je Mladen Salečić iz jedanaesterca  u 51.minuti. Četrnaest minuta kasnije Hrvoje Gugić , također iz penala , smanjio  je na 2:1 , a konačnih  2:3  postavili su svojim golovima, najprije za goste Antonio Pecotić (1:3 u 74.minut)  te za domaće  Igor Žuvela (2:3 u 75.minuti) .  Tako će u finalu NC Lastovo - Korčula igrati današnji pobjednik Jadran 1929 i BŠK Zmaj koji je u ovom kolu bio slobodan .

 U NC Pelješac Orebić je bio slobodan i čekao pobjednika iz današnjeg susreta  u Putnikovićima. Tamo je u ulozi domaćina bio SOŠK iz Stona i pobijedio momčad Rata iz Kune visokim rezultatom 6:1 . Golove za Stonjane dali su Matić 2,  Smoljko 2 ,  Barkiđija  i S.Salacan  , dok nažalost nismo uspjeli saznati tko je dao jedini gol za momke iz Kune . Tako će u Finalu NC Pelješac  igrati SOŠK  i Orebić.

Rezultati danas odigranih Kup utakmica po Nogometni Centrima naše županije:  

NC Korčula -Lastovo Hajduk 1932 - Jadran 1929 2:3 . Slobodan bio BŠK Zmaj .

NC Pelješac  SOŠK - Rat 6.1 . Slobodan bio Orebić 

NC Neretva : Gusar  -  Metković 4:0,  Neretvanac – Jadran LP 3:2 .

NC Konavli : Slaven – Croatia (odgođeno) . Slobodna Župa dubrovačka 

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6236758