U porazu protiv Mosora puno toga bilo je dobroga…

Kategorija: Nogomet Kreirano: 22 Travanj 2015 Objavljeno: 22 Travanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Zmajevi nastavljaju bodovno toplo - hladno… Kod kuće, a to je u ovoj ligi i najvažnije - pobjedama, a u gostima pak - porazima! I to u zadnje vrijeme redoviti uz dobre igre. Bilo je tako i proteklim gostujućim utakmicama, ponovilo se to i protiv lidera prvenstva Mosora u Žrnovnici. 

Bez petorice iz prve postave, Blaćani su jako dobro stajali na travnjaku, no presudili su sami sebi. Krila 'zmajevima' potkresala je jedan nesretna intervencija njihova kapetana Petra Sardelića koji je u 61.minuti zatresao vlastitu  mrežu.

- U svakome 'lošemu' ima i dobroga, a u ovom nesretnom porazu uz dobru igru, dobro je i to da su nama jako važne Šešliju, Balića, Čubrila, Lončarića i Milinu kvalitetno zamijenili mladi Tarle, Cetinić, Hrvoje i Ivan Žuvela. Dali smo priliku i vrataru Vugdeliji, a pred kraj je debitirao i 16-godišnji Jakov Marinović i u desetak minuta pokazao svoje nesporni potencijal. U startnoj postavi pak imali smo sedmoricu igrača mlađih od 21 godine, kasnije su ušli još trojica, sve je to ono što nas, usprkos porazu veseli. Odlično smo o stajali na terenu, poštovali dogovoreno. Usprkos 'nuli' svi zaslužuju  čestitke, no po meni ipak treba izdvojiti Jerka Šeparovića za njegovu igru srednjeg veznog. Domaćin je pak, nema dvojbe pokazao kvalitetu i opravdao visoki plasman, ali iskreno rečeno, u sistemu 4-2-3-1 kojeg smo do primljenog gola igrali ništa nam posebno nije napravio. A to opet govori i o našoj kvaliteti – rekao je pomoćnik prvog trenera Ante Prižmić, koji je na Pricviću zajedno sa Slobodanom Obradovićem 'Zengom' na klupi zamijenio virozom 'zarobljenog' prvog trenera Zorana Petkovića. Dodao je da baš zbog svega rečenog žal za neiskorištenom prilikom da iznenade lidera još i – veća…. 

 Život pak ide dalje, 'crvenima' u subotu slijedi stobrečki Primorac, a njihovi navijači shodno rečenom u uvodu nadaju se i ovaj put - toplom…!

 

Ante Prižmić, Viki Milat i Slobodan Obradović  'Zenga'   na klupi BŠK Zmaj        Foto:N.Kosović

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8607999