Mogu li 'pelješki kapetani' uspješno 'zaploviti' kontra Maestrala ! Grk 'na kušnji' u Konavlima, Hajduk čeka Dubrovnika, Žrnovo u Župi

Kategorija: Nogomet Kreirano: 11 Travanj 2015 Objavljeno: 11 Travanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

Nakon Gusara za Orebićane je u nedjelju  novi ogled sa klubom iz Doline Neretve. Drugoplasirana momčad 1.ŽNL-e  Maestral iz Krvavaca gost je Trstenice, čiji pak domaćini već četiri utakmice ne znaju za pobjedu. Nakon startne proljetne pobjede protiv bivšeg 3.ligaša Konavljanina nogometaši Orebića su u slijedeće tri doživjeli tri minimalna poraza, a u prošlom kolu na svom su travnjaku prosuli dva boda protiv već spomenutih Kominjana. Mogu li danas ipak popraviti proljetnu bodovnu sliku, mogu i 'pelješki kapetani' ukrotiti Maestrala?

- Napišite da je ova nedjelja - naša! Želimo konačno pobjedom obradovati navijače, popraviti plasman na ljestvici i uhvatiti kakav-takav priključak sa vodećim klubovima – jasan je bio kapetan Orebića Josip Nogalo. Dodao je također da respektiraju 2.plasiranu momčad i njihovog najboljeg strijelca Darka Jerkovića ali da ovaj put sva tri boda ostaju na Pelješcu!

U ovom kolu domaćin je i Hajduk 1932 na svom Močnom lazu. Usprkos tome što će momčad trenera Nikše Skokandića i ovaj put biti oslabljenja neigranjme nekoliko stnadradnih igrača , ipak se nadaju da bi mogli do pobjede, protiv ovog proljeća itekako uspješnog Dubrovnik 1919.

Ostali 'markopolisti' igraju u gostima. Najbolje plasirani među korčulnasko-pelješkim klubovima Grk iz Potomja će na megdana ex.trećeligašu Konavljaninu u Čilipe gdje po nama uopće nisu bez šansi. Isto tako i Žrnovo koje će kod svog, po abecednom redu susjeda,  Župe dubrovačke s kojim su jesenas na Ruskovićima uspjeli odigrati neriješeno. 

Igraju se i utakmice 2.ŽNL-e , a najzanimljivija je svakako u Trpnju gdje će Faraon pokušati zaustaviti i pomrsiti račune Jadranui na putu ka tituli, a ' lastovskim omladincima' produžiti nade za isto... 

 

 

Josip Nogalo , kapetan NK Orebić                               Foto: N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728842