Oporavljeni Nemanja Šešlija: Odužit ću se klubu u proljetnom dijelu prvenstva !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 02 Ožujak 2015 Objavljeno: 02 Ožujak 2015
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Stigao je tijekom prošlog ljeta i već u prvim utakmicama pokazao da bi mogao biti pravo pojačanje korčulanskih zmajeva. No neugodna ozljeda 26-godišnjeg Sarajliju Nemanju Šešliju odvojila je od travnjaka i dopustila mu tek šest prvenstvenih nastupa za BŠK Zmaj.

- Ozljeda hvatišta butnog mišića desne noge. Predviđali su mi puno dužu stanku, baratalo se sa osam - devet mjeseci apstinencije od nogometa. Crne prognoze se na sreću nisu ostvarile, sada je to sve iza mene. Zahvaljujući adekvatnom medicinskom tretmanu vratio sam se na početku godine zdrav i sposoban za novi početak, pun samopouzdanja, željan i voljan da se odužim klubu i Red Dragosima. Bili su zaista strpljivi, davali mi podršku i vjerovali u mene. Učinit ću sve da im sve to tijekom proljeća vratim dobrim igrama – optimistički će.

'Šele', a tako ga od prvog dana zovu u Blatu nije imao predrasuda kada se iz Republike Srpske zaputio u Hrvatsku. Jedino je kaže, njegovoj obitelji to bilo malo čudno. Jer imao je ponude drugih klubova i priliku igrati nogomet puno bliže kući nego što je sada.

- Nisam se pokajao, kada bi opet bio u istoj prilici opet bi izabrao BŠK Zmaj. Od prvog dana sam odlično primljen, ovdje mi je zaista dobro

   Igrao je u Premijer ligi BiH (Slavija - Istočno Sarajevo) pa u Ligi Federacije (Rudar Kakanj) i Ligama Republike Srpske (Sutjeska Foča, Famos Vojkovići). A nakon što je ove zime na Zlinje stigao ex.Hajdukovac Branko Čubrilo korčulanski klub sa Šešlijom sada ima čak dva nogometaša sa iskustvom igranja evropskih utakmica !

- Odigrao sam ih sa Slavijom ukupno osam, po četiri u Intertoto Kupu i u kvalifikacijama za Evropa ligu. Ostala mi je u sjećanju utakmica protiv danskog Aalborga, onog istog koji je ove sezone onemogućio zagrebačkom Dinamu da igra u Ligi prvaka. Bilo je to 2009.g. izbacili smo ih u 1.kolu kvalifikacija za Europa ligu, u Danskoj je bilo bez golova, na Koševu pak 3:1 za nas – prisjetio se , ali se i odmah vratio u svoju sadašnjost i blisku budućnost. Naravno vezane su za BŠK Zmaj …

Odlično smo se pripremili za proljetnu sezonu, promijenili način igre, dobili dva-tri vrhunska pojačanja, u svakoj ćemo utakmici ići na pobjedu!  Cilj nam je puno prije zadnjih kola osigurati ostanak i bez velikog opterećenja ući u završnicu prvenstva. Šteta da ovakvu momčad i ozračje nismo imali od početka prvenstva, siguran sam da bi se borili se za sami vrh ljestvice !        

 

                                                 

 

Nemanja Šešlija u duelu                                        Foto: Nenad Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8809433