Veliko pojačanje… Mate Selak novi je nogometaš Orebića!

Kategorija: Nogomet Kreirano: 09 Veljača 2015 Objavljeno: 09 Veljača 2015
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ – Nekadašnji veznjak splitskog Hajduka Mate Selak biti će veliko  pojačanje nogometašima Orebića u proljetnom dijelu natjecanja 1.ŽNL-e DNŽ-e. Najjači je to odjek prozivke i prvog treninga trenera Zorana Sliškovića održanim  na Trstenici. No dolazak bivšeg  prvotimca i nekada velikog talenta 'bilih' nije i jedina novost u taboru 'peljeških kapetana' ….

- Uz Matu Selaka u proljetnom dijelu možemo računati i nama iznimno važnog, a sada oporavljenog Tina Franulovića. Iz korčulanskog Žrnova stigli su nam Vlaho Stanišić i Mario Stojan. Jedan od zacrtanih ciljeva je svakako i postupno pomlađivanje momčadi- rekao je Alen Stanišić, igrač i Predsjednik kluba.

U tom smjeru Zoran Slišković će spomenutima, te Alenu Stanišiću, Matku Čepi, Mateu Vodopiću, Josipu Nogalu, Antu .Kordiću, Marku Tolju i vrataru Kristijanu Čoviću pridodati neke mladce i sve više im davati priliku na travnjaku. Glavni kandidati za taj status su Blago Roso, Ivan Kordić, Vlado .Ravlić, Ivan  Ožić-Bašić, Hrvoje Rikalo i Nikola Nogalo.

U odnosu na jesen Orebiću će pak nedostajati Petar Tolj, sada novi član 3.ligaša BŠK Zmaj, Mate Turić koji je otišao na brod i po svemu sudeći Darijo Mrgudić zbog ozljede.

U početku pripremama Orebićane su dosta omelo vremenske neprilike, stoga će se u tjednima do početka prvenstva raditi pojačanim ritmom, treningom svaki drugi dan.

Dogovorenih pripremnih utakmica još nema na vidiku, ono što je za sada sigurno je utakmica Kupa za područje NC Pelješac gdje ih 22.veljače u gostima čeka županijski drugoligaš Ponikve.

 

 

Mate Selak igrao je neko vrijeme i u Konavljaninu iz Ćilipa

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8555616