'Naj 'županijski strijelci: Trojica na čelu prvoligaša - četvorica 'markopolista' po četiri gola…Antonio Pecotić lider među drugoligašima !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 13 Prosinac 2014 Objavljeno: 13 Prosinac 2014
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Već nekoliko tjedana miruju županijski nogometni travnjaci…Prilika je to da se podvuče crta i među najboljim strijelcima u dvije županijske nogometne lige.

U 1.ŽNL-i vodeći strijelci su 'trojka' Borna Tikvica (Slaven), Velimir Kajba (Župa dubrovačka) i Darko Jerković (Maestral ) koji su svi postigli po 7 golova.

Od klubova sa područja otoka Korčule i Pelješca pak najviše golova postigla je 'četvorka' Dario Matić (Grk), Ante Belić (Žrnovo), Mateo Vodopić (Orebić) i Ante Kordić (Orebić) koji su svi po četiri puta tresli protivničke mreže.

U 2.ŽNL-i vodeći strijelac lige nakon jesenskog dijela natjecanja je Antonio Pecotić (Jadran Smokvica) sa 9 postignutih golova, slijede Vinko Barbir (Putniković), Mladen Salečić (Jadran Smokvica) i Davorin Krešić (Enkel - Popovići) sa 8, po 7 golova dali su Kristijan Simić (Omladinac Lastovo) i Stipo Kinđerski (Jadran Smokvica), itd

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8543261