Zdenko Adamović više nije trener BŠK Zmaj !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 10 Prosinac 2014 Objavljeno: 10 Prosinac 2014
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Zdenko Adamović više nije trener BŠK Zmaj! Epilog je to sastanka uprave kluba sa Zlinja održanog u ponedjeljak navečer, na kojem je odlučeno da se prekine suradnja sa dosadašnjim trenerom.   

   

 - Stav uprave bio je da se zahvali treneru prvenstveno zbog lošijih rezultata i da se u slijedećem razdoblju, što je prije moguće potraži novo trenersko rješenje – izvijestio nas je Ivan Kovačić koji u upravi kluba obnaša funkciju sportskog direktora.

Da više nije trener potvrdio nam je i sam Zdenko Adamović. Odluka uprave  priopćena mu je , kaže telefonskim putem.             

- Odluka me iznenadila, jer smo nakon zadnje prvenstvene utakmice sjeli  za stol. Iznio sam svoje viđenje situacije u klubu i onog što nas očekuje na proljeće i u tom smo se smjeru dogovorili što i kako dalje – kazao je Adamović ne ulazeći u dublju analizu odluke uprave sada već svog bivšeg kluba. Ipak je dodao ...

- Za sebe osobno ništa posebno nisam tražio, osim općenito bolje uvjete za igrače što je i prihvaćeno. Složili smo se da u zimskoj stanci dovedemo neka pojačanja, čak sam osobno u međuvremenu krenuo u potragu za njima. Mislim da smo pozitivne pomake u igri naše mlade momčadi bili napravili, no očito da je kod nekih ljudi u i oko kluba nedostajalo strpljenja. No što je tu je, rastali smo se u ipak u dobrom, bez tenzija, zahvaljujem se svojim suradnicima, igračima i publici – rekao je za kraj Adamović koji je na klupu Blaćana stigao je u 10.kolu. Zamijenio je svog kasnijeg prvog pomoćnika Zorana Petkovića koji je, nakon odlaska Igora Gudelja, kao privremeno rješenje u dvije utakmice ostvario dvije pobjede. U osam utakmica koliko je vodio BŠK Zmaj Adamović je imao učinak od ukupno šest domaćih bodova. Protiv Šibenika, Mosora i Neretve po bod i tri protiv GOŠK-a, dok na četiri gostujuće utakmice nije osvojio ni jedan bod.

 

 

Zdenko Adamović - Samo osam utakmica na klupi BŠK ZMaj                               Foto:N.Kosović

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8459104