BŠK Zmaj: Kao 'melem na ranu' stiže 'šok terapijom' tretirani GOŠK sa novim trenerom…

Kategorija: Nogomet Kreirano: 05 Studeni 2014 Objavljeno: 05 Studeni 2014
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - U Donjim Kaštelima 'crveni zmajevi' su se u nedjelju prošli kao 'bosi po trnju' …Usprkos najavama da idu po pobjedu Kaštel Stari su napustili dobrano napunjene mreže i pognutih se glava vratili na svoj korčulanski škoj.

- Sedam sam im dana 'tupio' da je Val naša najopasnija i najznačajnija utakmica, ona koja će nas podići u svakom pogledu ili nas 'baciti u podrum' – figurativno se izrazio nakon katastrofe u Donjim Kaštelima trener BŠK Zmaj Zdenko Adamović.     

 -  Nažalost moja su se strahovanja obistinila. Uzaludno je sada govoriti da smo trebali u prvom poluvremenu po prilikama uvjerljivo voditi, opet nam se ponovio nedostatak koncentracije u završnici. Problem je bio 'u glavama', podbacili smo, poglavito naš napad i vezna linija, svi golovi pali su nakon grešaka i nepoštivanja dogovorenog od strane tog dijela momčadi. Unatoč pet primljenih golova zadovoljniji sam igrom obrane nego ostatkom momčadi – rekao je Adamović dodavši da kao trener do sada nikad nije izgubio utakmicu primivši pet golova.

U četiri dosadašnje utakmice na klupi Blaćana Zdenkov je učinak pak dva domaća remija i dva gostujuća poraza. Prilika za prvu pobjedu BŠK Zmaj pod njegovom komandom i 'izlaz iz podruma' je u subotu na Zlinjama protiv zadnjeg GOŠK-a koji će na Korčulu zasigurno doći u potrazi za 'prekretnicom'. Dakle možda još i opasnija utakmica od one u Kaštelima, 'mobilizacija' zmajeva stoga je itekako nužna. Poglavito u njihovim glavama …

Kad smo već kod GOŠK-a recimo da je u njihovim redovima ovaj tjedan bilo poprilično 'prometno'. Klupu 'gospara' napustio je trener Milan Petrović, naslijedio ga Josip Papić, odlazi i njihov sportski direktor, zahvalili su se i dvojici igrača…

Dakle očita 'šok terapija' u ciljem da ista započne djelovati već u subotu… 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8554603