Nogometni veterani 'Orebića' sudjelovali na memorijalnom turniru 'Mario Jurenić ' u Dugopolju

Kategorija: Nogomet Kreirano: 10 Lipanj 2014 Objavljeno: 10 Lipanj 2014
Napisao/la Denis Poša

DUGOPOLJE – Protekle nedjelje na Stadionu ' Hrvatskih vitezova'  u Dugopolju je održan Memorijalni turnir veterana  za tragično preminulog nogometaša  Maria Jurenića 'Hika' . Njegovi prijatelji i dugogodišnji suigrači iz Dugopolja organizirali su ovaj turnir, koji je imao i humanitarnu svrhu jer je sav prihod dodijeljen obitelji pokojnog Marija.

Veteranska momčad  NK' Orebić'  predvodena sa Nikšom Nogalom također je sudjelovala na tom turniru,  jer je Mario nekoliko sezona nosio dres Orebića. Na turniru su sudjelovale veteranske  momčadi  Dugopolja, Karlovca, Orebića i 'Split -star ekipe' koja je sastavljena od splitskih estradnih zvijezda pojačanih sa bivšim igračima Hajduka i drugih klubova .

Prije samog početka voditelji svih ekipa zajedno sa igračima položili su vijence i zapalili svijeće na grobu , kako su rekli, dobrog igrača i još boljeg čovjeka Marija Jurenića.  

Prvu utakmicu su odigrali ekipe Dugopolja i Karlovca te je rezultat bio 4-3 za  Dugopolje. U drugoj utakmici igrali su Orebić i 'Split -star zvijezde' te se nakon regularnog djela 1-1 pristupilo  jedanaestercima u kojima je momčad 'Split star' pobijedila 8-7.

Za 3.mjesto momčad  Karlovca pobijedila je Orebić 3-1 ,a u finalnoj utakmici Dugopolje je pobijedilo ekipu 'Split stara' 4-1.Na kraju cjelodnevnog druženja pehare je  dodijelila supruga pokojnog Maria sa svojom malom djecom. 

 

Galerija slika – 25 foto Snimio Denis Poša

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8721146