Mateo Vodopić 'naj' golgeter 1.ŽNL-e DNŽ-e

Kategorija: Nogomet Kreirano: 01 Lipanj 2014 Objavljeno: 01 Lipanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Stonjanin u redovima Orebića Mateo Vodopić najbolji je strijelac netom završene 1.Županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske. Mladi nogometaš koji je prvi dio sezone odigrao za matični SOŠK iz Stona, klub koji je u zimskoj pauzi istupio iz lige, titulu prvog strijelca natjecanja ovjerio je u zadnjoj utakmici na Trstenici protiv OVK Metkovića kada je postigao 'hat-trick'. U 26 kola natjecanja Vodopić je najučinkovitiji strijelac sa 20 postignutih golova. Dva gola manje od njega postigao je Nikola Marinović ,najbolji strijelac službenog prvaka Jadran LP iz Ploča, dok je na trećem mjestu Darko Jerković igrač Maestrala iz Krvavca sa 17 postignutih golova.

Od igrača iz klubova sa područja Korčule, Pelješca i Lastova uz Vodopića jako učinkovit  bio je i klupski mu kolega Ante Kordić  i nogometaš lastovskog Omladinca Stjepan Povijač koji dijele sedmo mjesto sa  13  golova, dok je Damir Drušković iz velolučkog Hajduka dao 7 golova i nalazi se kao 14. na listi.  Njegovi suigrači Antonio Golić i Stjepan Zlokić su pak u povećoj skupini igrača koji su tijekom ovogodišnje sezone zabili po 6 golova.

 

Lista strijelaca 1. ŽNL-e DNŽ  OVDJE 

 

 

Mateo Vodopić u akciji                                                                                                                                Foto: N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8790846