BŠK Zmaj pokreće akciju pomoći svojim prijateljima NK Jadran iz Gunje

Kategorija: Nogomet Kreirano: 22 Svibanj 2014 Objavljeno: 22 Svibanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Potaknuti katastrofalnim poplavama u istočnoj Slavoniji, uprava BŠK Zmaj pokrenuti će inicijativu za pomoć svojim prijateljima Nogometnom klubu Jadran iz Gunje, članu Međužupanijske lige Osijek – Vinkovci.

     ' Kontaktirali smo upravu NK Jadran iz Gunje i nažalost došli do saznanja o teškim posljedicama koje su poplave nanijele klubu i nogometnom igralištu  u Gunji. Kompletno igralište sa vratnicama i klupske prostorije su poplavljene uništen im je ne samo teren, već i infrastruktura, te dio tribina. Nema dvojbe da će Jadranu kada se steknu uvjeti za povratak u mjesto i na igralište trebati nemala pomoć da opet stane na noge. U tom smislu inicirali smo na razini kluba, među sportašima i klubovima našeg mjesta i otoka Korčule, te preko Županijskog nogometnog saveza sve do najviših razina HNS-a akciju za pomoć Jadranu iz Gunje. BŠK Zmaj je u okviru pretkola Kupa Hrvatske 2011.g. gostovao u Gunji i odigrao utakmicu protiv Jadrana. Usprkos porazu i tada našem ispadanju iz Kupa Hrvatske ne možemo zaboraviti gostoprimstvo i toplinu s kojim smo tada bili dočekani u Gunji -  rekao je Jerko Andrijić Predsjednik BŠK Zmaj.

.........................................................

Sve vas voli vaš Jadran. Držite se !

Na Facebook stranici NK Jadran iz Gunje stoji poruka igračima, navijačima, prijateljima…  

'Tragedija koja je zadesila Gunju i naše susjede svima nam slama srce! Dizali smo se puno puta dignuti ćemo se opet, ne smijemo klonuti duhom i tijelom! Zahvalni smo dragom Bogu jer smo se većina izvukli sa živom glavom. Svjesni smo da utakmica na našem igralištu neće biti duži period morat ćemo pomagati jedni drugima da bi se digli ponovo iz pepela. Sve vas voli i pozdravlja vaš Jadran. Držite se

 

 

 

Foto: Facebook Jadran Gunja 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8598708