Zmajevci tri puta 'ugrizli' Zmijavce ...BŠK Zmaj - Croatia 3:0

Kategorija: Nogomet Kreirano: 11 Svibanj 2014 Objavljeno: 11 Svibanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Oslabljeni i jedni drugi pružili su solidnu nogometnu predstavu. Blaćani bez Jerka Šeparovića, Marina Tomičića, Petra Sardelića, bez rezervnog vratara Jure Goića,sa kapetanom Antom Prižmićem na klupi. Gosti pak bez petorice kartoniranih…

 Odmah od početka 'zmajevci' dali do znanja gostima tko je gazda u kući. Već u 7.minuti Pedišić se lijepo oslobodio gostujuće obrane pucao ali je vratar Piplica spretno odbio loptu u polje.

Dva minuta kasnije već je vodstvo domaćih i to nakon lijepe akcije . Gavranić i Pedišić izigrali su po desnoj strani gostujuću obranu, servirali Ivanu Rosu koji neometan šalje loptu u donji desni kut Piplice.

Zmajevci su i dalje napadali i pritiskali goste, isplatilo im se to u 17.minuti. Frano Didović probio je lijevi bok Zmijavčana, ubacio oštru loptu pred vrata, dočekao ju je Šime Pedišić i rutinirano smjestio u mrežu.

U 29.minuti prva prilika gostiju, dodao je Marijan Šabić, a Hrvoje Mrkonjić sa 20-tak metara  pokušao lobati Milinu ali je lopta otišla malo iznad prečke. U 37. dubinsku loptu Mladena Bajamića nekoliko je igrača domaćih moglo ugurati u mrežu, na kraju su se gosti ipak uspjeli spasiti od novog primljenog gola. Tri minuta Croatia je mogla smanjiti, u čistoj je prigodi bio Ante Ćapin, ali je Milina odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Drugo poluvrijeme ipak  obostrano slabija igra. Opet je počelo napadima BŠK Zmaj, u 48. Gavranić se nije najbolje snašao, isto kao i gostujući Mrkonjić minut kasnije.

U 58. duga lopta 'sa očima' Mladena Bajamića za trk Šime Pedišića koji puca pored desne stative Josipa Piplice. U 72. Ante Ćapin je bio u prodoru  Antoni Milina padom u noge spašava svoju mrežu, a u nastavku iste akcije Ćapin je bio neprecizan.

U 80.postavljen je i konačni rezultat. Nedjeljko Kaleb je sa desne strane domaćeg napada oštro pucao, lopta je vratara Piplicu pogodila u prsa i otkotrljala se u mrežu. 

Zaslužena pobjeda Blaćana s kojom su tri kola prije kraja stavili' točki na i' ostanku i  uhvatili trenutno visoko 7.mjesto …

3.HNL-jug    31.kolo

BŠK ZMAJ              3  (2)

CROATIA                0  

BLATO - Igralište Zlinje. Gledatelje 450. Sudac: Ivan Ćurak (Split) 7. Pomoćnici: Bodrožić i Trković. 

Strijelci: 1:0 Roso (10), 2:0 Pedišić (17), 3:0 Kaleb (82)

BŠK Zmaj: Milina , D.Sardelić  ( od 78.Cetinić ), Crnac  , Roso (od 75.Jurić), Gavranić , Didović , Zelenika, Hozić , Pedišić  (od 67.Prižmić), Bajamić , Kaleb   

Trener: Igor Gudelj

CROATIA: Piplica , Zec , Znaor , Prlić , Tolić , D.Todorić , Mrkonjić  (od 71.J.Todorić), A.Karoglan , Ćapin , Šabić , M.Karoglan  

Trener: Borislav Todorić

Rezultati 31-kola, ljestvica, raspored   OVDJE 

 

Intervencija vratara Antoni MIline                                                                      Foto: N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9012237