Rat - Žrnovo 3:2 Skokandić - boli nas način na koji smo poraženi...

Kategorija: Nogomet Kreirano: 12 Svibanj 2010 Objavljeno: 12 Svibanj 2010

 

 

 

KUNA/ŽRNOVO - U zaostaloj utakmici 1.Županijske nogometne lige nogometaši Žrnova gostovali su u Kuni gdje su poraženi u srazu sa domaćim ''Ratom'' rezultatom 2:3 ( 2:2). Žrnovci su odmah na početku poveli sa 2:0 , oba gola postigao je Armano Marelić, no do kraja nisu, uspjeli sačuvati vodstvo. Po povratku iz Kune trener Nikša Skokandić  bio je ogorčen....  - Ne mogu se oteti dojmu da smo u Kuni bili bez ikakve sudačke zaštite i da smo nezasluženo poraženi !

Poništena su nam po meni dva potpuno regularna gola, nisu nam dosuđena najmanje još tri jedanaesterca, a uz sve to već u  15.minuti ozlijedio nam se Damir Budimir naš, u zadnje vrijeme ponajbolji obrambeni  koji je ''zaradio ''dva punta na čelu . Kada sam na takve sudačke odluke  pokušao reagirati gotovo da sam napadnut. Ne tražimo alibi, znam da imamo slabosti pogotovo u fazi obrane gdje nam fali čvrstoće, svjestan sam da smo nesmotrenošću obrane vratili domaćine u utakmici.  Mlada smo i neiskusna momčad,  trebalo bi da  sve to ovo zaboravimo i da iz ovoga izvučemo pouku, da nam to bude jedna dobra škola za ubuduće.  Ipak - boli način na koji je utakmica izgubljena...''.

  

  

 

 

 Ovim porazom za NK''Žrnovo''završilo je ovogodišnje natjecanje u 1.ŽNL , trenutno su četvrti, a hoće li tu i ostati ovisi o nekoliko odgođenih , ali i prekinutih utakmica koje još nisu registrirane

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7942920