SPORTSKE IGRE MLADIH Malonogometašima 'Sv.Antuna' 4.mjesto u 'Coca Cola Kupu 2018' ! Pokušajte pročitati i izgovoriti ime konačnih pobjednika…

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 31 Srpanj 2018 Objavljeno: 31 Srpanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT - U Splitu na terenu  FESBA-a (Kampus)  održana je Završnica Sportskih igara mladih u malom nogometu 'Coca Cola Cup 2018' koju su izborili i malonogometaši korčulanskog MNK ' Sveti Antun'. I postigli lijepi uspjeh plasiravši se među četiri najbolje momčadi !

Jučer prvog dana Završnice mladi 'Antunjani' rođeni  2000.g. i mlađi ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz . Najprije su pobijedili momčad  'Kvarner' iz Matulja. Završilo je 2:2 , da bi onda  u raspucavanju penalima momci koje vodi Roko Tarle bili bolji i izborili slijedeće kolo u kojem su pobjedom protiv momčadi  'Podturen' rezultatom  2:1 izborili plasman u polufinale .

U utakmici koja je odlučivala o finalisti ovogodišnjeg natjecanja  MNK Sv.Antun je rezultatom 1:5  poražen od  mladih Kninjana,  pomalo čudnovatog'  i 'za jezik slomit'  imena  'Rumpumpliranerumpumpuplice'  inače kasnijih konačnih pobjednika ovogodišnjeg 'Coca Cola Cupa 2018'.

U finalu 'rumpumpliranerumpumpuplice' su inače bile bolje od momčadi 'Shpaneri' iz Zagreba (1:0) .

U današnjoj utakmici za 3.mjesto momčad MNK Sv.Antun upisala je također poraz (1:4)  od momčad  Legennd iz Karlovcai tako u konačnici ostala na 4.mjestu .

No i plasman među četiri najbolje  momčadi u ovom masovnom malonogometnom natjecanju  na razini države  lijep je uspjeh naših mladih 'Antunjana'.

A za njih su  igrali:

Toni  Lucin, Hrvoje Terzić, Toni  Skokandić, Ivano  Čepo, Andrija Grčić-Filipović, Zvonimir  Škorin, Nedo Mušić, Matej Bokšić i Josip Ivančević, teTonko Kapiteli  koji u Splitu nije igrao ali je nastupio u Pločama kada jeMNK'Sveti Antun' izborio plasman  na Završnicu u Splitu.

'Coca-Cola Cup'u malom nogometu  se već petu godinu organizira pod okriljem' Plazma Sportskih igara mladih', a ove godine održavao se u 80 gradova i mjesta u Hrvatskoj kroz kvalifikacijske turnire u ožujku, travnju i svibnju nakon čega su uslijedila županijska finala.

U dvije kategorije   U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi) ove godine u Coca-Cola Cup-u sudjelovalo je  više od 30 tisuća djece i mladih.

Nakon malog nogometa odnosno' Coca- Cola Cupa ' na red će doći i Državne završnice za ostale sportove u sustavu Plazma Sportskih igara mladih 2018 koje će se razigravati po sportski terenima Splita:   Odbojka i šah: 2. - 4. Kolovoz, ,  Odbojka na pijesku, 'Hrvatska pošta Cup' u tenisu i mali nogomet (2007. godište): 6. - 8. Kolovoz,    'HEP turnir' u rukometu, stolni tenis i 'Kinder' turnir u košarci: 9. - 11. Kolovoz.

Nažalost nemamo informaciju da li je neka momčad, pojedinac ili ekipa sa našeg područja ostvarila plasman na neku od tih Državnih završnica.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8170312