U PET UTAKMICA PETKA Pobjede Dalmatina, Vignja, MNK Sv.Antun i Trpnja …Rezultati, Lista strijelaca, ljestvice … FOTO

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 06 Siječanj 2018 Objavljeno: 06 Siječanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ – U jučerašnji petak gledatelji na terenu SC ' Dalmatino ' vidjeli su novih pet utakmica seniorskog dijela turnira.  Opet su strijelci na užitak i zadovoljstvo  gledatelja bili efikasni , ukupno je postignuto 36 golova

Ovaj put najučinkovitiji  i najprecizniji  bili su malonogometaši Trpnja koji su u utakmici protiv Ferijalos juniorsa postigli deset golova, a nisu primili ni jednog !  A.Franković i Butirić po dva , te Koludrović, Mušić, Katić, Šegedin, Farbris  po jedan uz jedan autogol upisali su se u strijelce .

Možda je razlog tog  visokog poraza mladih 'ferijalosa' i činjenica da su jučer odigrali dvije utakmice. Jer  prvoj utakmici večeri  poraženi su od momčadi 'Dalmatina' za koje su strijelci bili Ožić-Bašić 2, te Nogalo i Ravlić , dok su za poražene golove dali Đula i Jurjević.

Potom su svoje odigrali Viganj i  Amigosi, još jedna visoka pobjeda i to Vignjana za koje su se golovima radovali  Rudan i Kopić dva puta, te Da.Vekić  i  De.Vekić , te Barešić.  Počasni  gol za 'amigose' dao jeLučić.

MNK Sveti Antun je u slijedećoj utakmici potvrdio ulogu jednog od favorita turnira pobijedivši  uvjerljivo Veterane NK Orebića .  V.Stanišić. M.Tolj, Botica i I.Čepo za 'antunjane,  a Ž.Čepo za orebićke veterane bili su strijelci.

Sudeći po rezultatu najneizvijesnije bilo je u zadnjoj utakmici dana između Kune i  Dalmatina koja je završilo tijesnom pobjedom momčadi iz Orebića.  Badžek, Kordić i Ožić-Bašić tresli su mrežu Kunovnjana za koje su golove pak dali Špaleta i Cvitanović.

Na Listi strijelca za sada vodi 'dvojac' iz MNK Sv.Antn  Vlaho Stanišić i Marko Tolj sa po 6 golova, slijedi ih suigrač im Ivano Čepo sa golom manje, a po četiri su dali Željko Čepo  ( Veterani Orebića)  i Mušić (Trpanj ) , itd

Rezultati utakmica odigranih u petak 05.siječnja:

Dalmatino – Ferijalos juniors  4:2,  Viganj – Amigosi  7:1,  Veterani NK Orebić   - MNK Sveti Antun  1:6, Ferijalos juniors – Trpanj  0:10, Kuna –  Dalmatino  2:3 .

POREDAK

GRUPA A: MNK.Sv.Antun 6 (2), Veterani Orebića 6 (3), Viganj 3 (2), Amigosi 0 (3)

GRUPA B : Dalmatino 9 (3), Trpanj 4 (3), Meteor 4 (2),  Kuna 2 (3),  Ferijalos jun. 0 (3)

 

Foto u Galeriji slika N.Ćendo

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7782279