Sardinija 2012.

Tomislav Nadilo osvojio srebrnu medalju u skoku u vis

Kategorija: Sardinija 2012 Kreirano: 26 Svibanj 2012 Objavljeno: 26 Svibanj 2012

altCAGLIARI –  Zadovoljstvo mi je javiti sjajnu vijest sa Sardinije ! Naš atletičar Tomislav Nadilo osvojio je srebrnu medalju na natjecanju u skoku u vis koje je upravo završeno. Tomislav je u konkurenciji deset skakača preskočio letvicu na visini  od 1.70 m i osvojio srebrnu medalju  prvu za otok Korčulu  na ovogodišnjim Igrama.. Naš skakač imao je istu visinu , ali i isti  broj pokušaja kao i predstavnik Azorskog otočja pa je na ceremoniji dodijele medalja  i jednom i drugom uručena  srebrna medalja. Tomislav, inače učenik 8.razreda OŠ ''Blato'' , koji se tek ove godine počeo baviti atletikom tako je nastavio tradiciji  osvajanja medalja koje su naši skakači u vis ostvarili na  prijašnjim  Igrama otoka svijeta . Podsjetimo da je na prethodnim Igrama u dva navrata Nikola Damjanović osvajao medalje u istoj disciplini.

 

      Čestitke  Tomislavu i njegovim trenerima Gordani i Nenadu Šeparović na još jednom sjajnom rezultatu, opet su pokazali da su atletičari bez dvojbe naši najuspješniji sportaši u svih dosadašnjih sedam nastupa otoka Korčule na Igrama !

     Dok ovo javljam naši plivači i plivačice na drugom kraju grada imaju svoje zadnje nastupe , a njihove rezultate javit ću naknadno. Večeras ćemo se svi skupa opet vidjeti na Ceremoniji zatvaranja Igara koja će se održati kasno večeras ovdje na  Atletskom stadionu Rikardo Santoru gdje se inače nalazi i Press centar  i odakle vam se trenutno javljam.

 

Pozdrav  korčulanskom škoju sa Sardinije !

 

alt

 

 

 

alt

 

 

 

alt

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9003903