Sardinija 2012.

Održana Skupština Udruge' Igre otoka svijeta Korčula' - Igre 2012.na Sardiniji

Kategorija: Sardinija 2012 Kreirano: 29 Veljača 2012 Objavljeno: 29 Veljača 2012

 

KaltORČULA - U ponedjeljak 27.veljače u Gradskoj vijećnici u Korčuli održana je Redovna godišnja Skupština Udruge Igre otoka svijeta -Korčule uz prisustvo predstavnika osnivača - Grada Korčule, te Općina Vela  Luka, Blato, Smokvica i Lumbarda.

 

- Prihvaćene su sve točke Dnevnog reda  u kojem je bili i - Izvješće o radu u proteklom razdoblju, Financijskom izvješće i Izviješće Nadzornog odbora. Udruga je prošlu godinu poslovala bez dugova, sve su financijske obaveze uredno podmirene. Raspravljalo se o sudjelovanju mladih sportaša otoka Korčule na ovogodišnjim Igrama otoka svijeta koje će se  održati na Sardiniji od 23. do 27.svibnja. U slijedećem razdoblju planiramo održati sastanke sa predstavnicima Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva  znanosti, obrazovanja i sporta  kako bi nam eventualno pomogli u financiranju odlaska korčulanskih sportaša na Sardiniju , ali i o mogućnosti da se su nekoj daljnjoj perspektivi Korčula kandidira za organizatora i domaćina Igara  - rekao nam je Predsjednik Udruge Dušan Kalogjera, dodajući kako bi korčulanska sportska ekspedicija u Cagliari - najveći grad Sardinije trebalo sastojati od  45 članova .

        Otok Korčula je za ovogodišnje Igre već  prijavio svoje sudjelovanje u atletici, plivanju , muškom rukometu, stolnom tenisu  i tenisu. Za sad je međutim neizvjestan nastup četveročlane stolnoteniske ekipe, za čije sudjelovanje općina Vela Luka nije osigurala financijska sredstva . Troškove odlaska na ovogodišnje igre inače stoje oko šest tisuća kuna po sportašu u njihovom financiranju učestvuju sve korčulanske lokalne zajednice a prema  broju sportaša sa njihovog područja koji sudjeluju na Igrama.  

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8724664