GABRIJEL IKANOVIĆ Kadetski viceprvak Hrvatske!

Kategorija: Taekwondo Kreirano: 19 Lipanj 2018 Objavljeno: 19 Lipanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

OMIŠ -  Mladi borac korčulanske TKD 'Forteca' Gabrijel Ikanović kadetski je viceprvak Hrvatske !  Na Prvenstvu održanom proteklog vikenda  u Sportskoj dvorani 'Ribnjak ' u Omišu Gabrijel je u kategoriji -57 do finala ostvario tri pobjede, da bi u  borbi za zlato bio poražen od Patricka Dukanovića (Elite).

'Zahvaljujem se svima , mojim trenerima, mami i tati, a posebno mojoj trenerici Ireni što me je gurala i bodrila cijeli turnir', napisao je na fotografiji sa dodjele medalja Gabrijel nakon sjanog rezultata ostvarenog na Prvenstvu Hrvatske. 

Od ostalih korčulanskih kadeta Hrvoje Pažin je nakon dvije pobjede u kategoriji -49 poražen u borbi za medaljuMark Adrian Gavranić je pak u kategoriji -45 poražen u 2.kolu, dok je Marin Miljak  u kategoriji -33 poražen u 1.kolu.

U Omišu je proteklog vikenda održano i Juniorsko prvenstvo Hrvatske . 'Forteca' je imala dvojicu natjecatelja. Karlo Šegedin je u kategoriji -63 poražen u 2.kolu ,  dok je  Baldo Murtić u kategoriji -59 izgubio u 1.kolu.

Domaćin Kadetskog i Juniorskog prvenstva Hrvatske bio je Taekwondo klub 'Gusar' iz Omiša, a organizator Taekwondo savez Hrvatske. 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8621318