SVAKOME PO POLUVRIJEME U zaostaloj utakmici Jadran i Grk odigrali 2:2

Objavljeno: 31 Ožujak 2018
Napisao/la Nenad Kosović

 SMOKVICA  -  Na Blatini su svoj dug iz 14.kola 1. Županijske nogometne lige danas odigrali Jadran 1929 i Grk iz Potomja. Zanimljiva utakmica sa četiri postignuta gola, sa po dva na svakoj strani , također i sa po jednim neiskorištenim jedanaestercem na svakoj strani ... Figurativno rečeno u prvom dijelu utakmice 'nazdravljalo'  se pošipom, a u drugom dingačem.. 

Smokvičani su u prvom poluvremenu imali obećavajućih 2:0 vodstvo golovima Neda Mušića u 9.minuti i  svog prvog strijelca Antonija Pecotića u 28.minuti .

No što se efikasnosti tiče  gosti iz Potomja u drugom su dijelu bili konkretniji . Najprije je u 52.minuti smanjio Mateo Kljunak, da bi Marko Utovac u 63.minuti izjednačio i postavio na kraju se ispostavilo konačnih 2:2.

Što se neiskorištenih kaznenih udaraca tiče gosti su u 36. minuti mogli iz kaznenog udarca  smanjiti ali nisu ... Vratar Ante Vukorepa koji je prethodno i skrivio jedanaestrac obranio je udarac sa bijlele točke gostujućem Denisu Deaku...Smokvičani su pak mogli iz kaznenog udarca do vodstva možda i pobjede u 64.minuti ali nisu. Kapetan Mladen Salečić sa bijele točke promašio okvir vrata vratara Grka  Ivana Utovca.

 

Tablica : 

                                      Ilustracija : ŽNS DNŽ

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9011553