ZMAJEVI LETE U ISTRU U Pretkolu Kupa zapao ih drugoligaš Novigrad…

Objavljeno: 20 Srpanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

ZAGREB  -  Baš i nisu  zmajevi bili   'sretne ruke' u današnjem izvlačenju Pretkola Kupa Hrvatske… Zapao ih jedan od najjačih , drugoligaš  Novigrad iz istoimenog grada u Istri  , uz to još i u -  gostima… Uz Rudeš, Goricu  i Sesvete sigurno  jedno od  najzvučnijih imena  koje se  u 13.00 sati  našlo u bubnju  među 32 kluba.  

Novigrad, momčad koju kao trener  Nino Bule proteklu sezonu je u  2. HNL-u  završio na 8.mjestu .  Igraju na  Stadionu ' Lako' , no sigurno je da tamo 'lako'  neće biti momcima Grgice Kovača… Bilo je puno, 'na papiru'  lakših, pa rekli bi i 'egzotičnijih imena' u ždrijebu…No što je tu je , Novigrad je nema sumnje favorit, ali po onoj  poznatoj da 'favoriti uvijek ne pobjeđuju' , a posebice ne u Kup natjecanju 'crveni  će  ovaj puta 'na noge' jedinom istarskom drugoligašu.

Utakmice Pretkola Kupa igraju se  u srijedu 23.kolovoza s početkom u 16.00 .

Parovi  su  slijedeći:

Zagora – Nedeljanec, Fruškogorac – Varaždin, Virovitica – Vrbovec, Križevci – Đakovo Croatia, Straža – Nedelišće,  Garić – Sesvete,  Bedem – Međimurje, Lekenik – Oriolik, Gorica – Moslavina,  Rudeš – Dragovoljac Poličnik, Nehaj  - Batrina, Borac – Karlovac, Croatia Zmijavci -  FEŠK Ferićanci, Crikvenica – Bjelovar, Slavonija – Mladost Fažana, Novigrad – BŠK Zmaj   

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9011553