GUSARIMA GRKO U POTOMJU Hajduk bolji od Orebića, porazi Žrnova i Smokvice

Kategorija: Nogomet Kreirano: 14 Travanj 2019 Objavljeno: 14 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Na današnju Cvijetnicu igralo se 17.kolo 1.Županijske nogometne lige .Od naših najvrjedniju pobjedu ostvarili su nogometaši Grka protiv Gus ara  i sa tri boda pobjegli sa dna ljestvice..

Poveli su u 33.minuti iz kaznenog udarca iz kojeg je siguran bio Mateo Kljunak. U 76.minuti na 2:0 je povisio je Ivan Šutalo , dok su gosti ublažili poraz u zadnjoj minuti preko Tomislava Dodiga. Potomjani imaju i dvije utakmice manje odigrane.

Na Moćnom lazu gostovao je pak Orebić . Poveo je Hajduk 1932 u 31. golom  Bruna Berkovića, a početkom nastavaa poravnao je Ante Kordić. Do kraja još su dva gola  postigli Velolučani. U 61. Boris Tulić ih opet dovodi u vodstvo, a 'točku na i'  i pobjedu sa bijele točke stavio je opet Bruno Berković u 90.minuti.

Na Ruskovićima igrali su  Žrnovo i Župa dubrovačka . Bolji gosti poveli sugolom Viktora Lekaja  u 11.minuti, da bi u drugom dijelu Župljani opravdali ulogu favorita sa još dva gola.. Još jednom golu se radovao Viktor Lekaj u 49.minuti, a  konačni rezultat postavio Zvonimir Čikato u 53.minuti.

Smokvica davno nije osvojila boda... Danas protiv Konavljanina u Čilipima putovalo je njihovih  samo jedanaest igrača.  Završilo je 4:0 za domaćina, a  Božo Krilanović, Goran Šorgić i dva puta Jure Lovrić bili su strijelci. U 66.minuti, pri rezultatu 3:0 ozlijedio se David Jurić , pa je momčad iz Smokvice do kraja odigrala sa deset igrača. Nakon današnjeg kola Smokvičani su pali na zadnje mjesto.

U ostalim utakmicama dva iznenađujuća rezultata u kojima je  Slaven je na Grudi pobijedio Croatiu, dok su ONK i Sokol u Metkoviću odigrali neriješeno.

Rezultati 17.kolo:

Žrnovo: Žrnovo – Župa dubrovačka 0:3, Čilipi: Konavljanin – ŠD Smokvica 4:0, Metković: ONK Metković – Sokol 1:1, Vela Luka: Hajduk 1932. – Orebić 3:1, Potomje: Grk – Gusar 2:1, Gruda: Slaven – Croatia 1:0.  

Ljestvica nakon 17.kola Ilustracija DNŽ

 

Naslovnica: Detalj utakmice Žrnovo - Župa dubrovača (0:3) 

Snimio: N.Kosović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8601326