ARMIN ABAZI Kvalitetni su, ali imamo i mi svoje adute...

Kategorija: Nogomet Kreirano: 13 Svibanj 2017 Objavljeno: 13 Svibanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Stari županijski poznanici, BŠK Zmaj i Neretvanac u nedjelju  će na novi međusobni ogled na Zlinjama. Redovito su to golovima začinjeni ogledi, pa se isto očekuje i ovaj put. Korčulanskim crvenima pobjeda je imperativ, doduše  stoje puno bolje od onih najugroženijih, no definitivni ostanak još nisu osigurali. Opuzenski plavi pak na Korčulu stižu puno rasterećeniji….

'Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Bodovi su nam potrebni kako bi u zadnja tri kola prvenstva ušli što mirniji. Neretvanac je prošlogodišnji doprvak lige, a i ove su sezone u prilici isto ponoviti. Samo ih tri boda dijeli od te pozicije i zasigurno se nisu odrekli borbe za to mjesto. Riječ je o jednoj od najkvalitetnijih momčadi lige, no i mi imamo svojih aduta' rekaonam  je Armin Abazi 22-godišnji napadač BŠK Zmaj.

A jedan tih aduta domaćina je svakako je on. Abazi je u zimskoj stanci na Korčulu stigao iz sisačke Segeste preko Hrvatskog dragovoljaca i ubrzo postao prvi strijelac momčadi sa Zlinja u ovoj polusezoni. Dvanaest puta je u službenim utakmicama tresao protivničke mreže, šest u prvenstvu i šest u Kupu.  Adut  Blaćana svakako je i njihov ovoproljketni učinak na domaćem travnjaku. Izuzmemo li ono prvo kolo nastavka i u onim  'vaterpolo uvjetima' protiv Jadrasn LP-a  izgubljena dva boda , u svim ostalim su utakmicama slavilisigurne  pobjede.... 

Dosadašnja međusobna statistika u prvenstvenim utakmicama je pak na strani Opuzenaca, šest njihovih pobjeda, tri zmajeva, uz četiri remija. Jesenas je u Opuzenu palo pet golova, uz pobjedu Neretvanca (3:2). A da Blaćanima ni ovaj  nimalo neće biti lako pokazuju i zadnje dva gostovanja opuzenske 'plave makinje' na Zlinjama u kojima se u obje radovala pobjedama.

Fotografija Naslovnice Armin Abazi 

Snimjo: N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6556576