KRENULI KO RUKOMETAŠI Borna će nedostajati ali najveći problem biti će im - vratar!

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 11 Rujan 2018 Objavljeno: 11 Rujan 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA – 'Danas je osmi trening od kada smo prošli tjedan započeli pripreme za novu sezonu' rekao nam je u  petak Tomislav 'Mišo'Veraja  trener rukometaša Korčule .

'Odaziv je rekli bi uobičajen obzirom na trajanje turističke sezone,  na to smo se već navikli na početku priprema...Dakle njih 'od šestorica do desetorica', kako koji put  su prisutni na treninzima koje do ulaska u 'Balon' odrađujemo vani, na Igralištu Hotela 'Park. Radi se već  ustaljenom tjednom rasporedu, utorak, srijeda, četvrtak i petak' dodao je Mišo.

 Znamo da im od prošlogodišnjeg igračkog kadra nedostaje ponajbolji igrač Borna Mažurana koji je prešao u redove Premijer ligaša vinkovačke 'Spačve'. Naravno nedostajati će momčadi Bornaza kojeg je Mišo siguran da će u Spačvi uspjeti pokazati i dokazati svoj rukometni talent.  Svi ostali bi trebali bi  biti na raspolaganju, čak bi se i neki stariji koji su prošlih sezona zbog raznoraznih razloga 'apstinirali' od rukometa ili manje igrali trebali reaktivirati.

Ne  brine pak  'Miša' previše igrački kadar, kvaliteta igrača, dodaje  on, 'nikad nije bila upitna, već ono što već i 'vrapci na grani onih murvi na Plokati znaju ... - Voljni moment , posebice odazivi na trening.

U tom smjeru trenera korčulanski rukometaša najviše muči – vratar ...

'Tomislav Šegedin od jeseni je student u Splitu...Nadam se da ćemo ga imati na utakmicama, ali problem su treninzi...Zapravo smo ostali bez vratara, osim onih još mladih, Toni Lucina i Anthoni  Radovana kojih za sad još nema na treninzima. Nemamo dakle vratare za treninge i to je nema sumnje naš veliki problem! Morati ćemo nešto po tom pitanju napraviti'  smatra Veraja čiji momčad na startu 2.HRL-jug sezone 2018/19 , njihove već u nizu šestu drugoligaške sezone u 1.kolu  6. i 7. listopada Pod Balonom dočekuje prošlosezonskog prvoligaša Vodice. U 2.kolu pak čeka ih gostovanje u Trilju.

U odnosu na prošlosezonsku drugoligašku konkurenciju na jugu Hrvatske u ligi nema Škole rukometa 'Metković', a uz već spomenute povratnike 'Vodice' novi je i makarski 'Kingtrade' prošle sezone član 3.HRL-jug.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8350751