Korčula jedina obranila čast domaćina! Mišu Veraji slijedi 'gostovanje' kod kuće'...

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 02 Travanj 2014 Objavljeno: 02 Travanj 2014
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA – Bilo je to kolo gostiju , čiju je čast spasila upravo naša Korčula pobijedivši, istina , iznimno teško goste iz Trilja koji su se pokazali kao jako dobra , borbena i kompaktna momčad. No mladići koje vodi trener Mišo Veraja ipak su unatoč ne baš sjajnoj igri i puno napravljenih grešakali ipak došli do pobjede koje ih stavlja u poziciju da na kraju prvenstvene trke budu visoko plasirani.  Pobjeda i dva boda je ono najvažnije izvučeno iz subotnje utakmice.

 Lagano opuštanje moglo ih je protiv iznimno motiviranih Triljana stajati domaćih bodova,  ovaj se put to nije dogodilo, no upozorenje je to svakako pred slijedeće utakmice u kojima ih očekuju dvije prvoplasirane momčadi. Predstojeći vikend najprije kod neprikosnovenih i stopostotnih Metkovaca, dakle Mišo Veraja protiv' svojih' … ' Možda za nas i najlakša utakmica u cijelom prvenstvu  – rekao je trener Korčule,  misleći pritom zasigurno da u Metkoviću protiv favorita nemaju što  izgubiti… A iskažu li se  njegovi rukometaši  u onom pravom svijetlu , onda bi i u gradu rukometa mogli  pokazati i dokazati da nisu  slučajno u ovoj drugoligaškoj sezoni tako solidno plasirani… Potom puno važnija, zadnja utakmica prvenstvakada Balonu u pohode stiže drugoplasirani Solin . Našima je to prilika da prvenstvo završe rekli smo u gornjem dijelu ljestvice, ali također da u proljetni dio prvenstva okončaju  bez izgubljenog boda na svom terenu.

Rekli smo gosti su u ovom kolu bili uspješni jer su u sve preostale tri utakmice  slavili. Metković je  prošao vrući  parket u Jelsi, pet razlike ali je iz zapisnika vidljivo da većih problema, osim malčice do odmora ,kada je bio samo jedan razlike za njih i – nisu imali…Solin je pobijedio Arbanase i učvrstio drugo mjesto, dok je Kamičake pobijedio Trogir i sada na 4.mjestu bježi za dva boda ( s utakmicom više) Korčuli koja je na 14 bodova iz 14 utakmica ...

Dubrovnik je bio slobodan.

Rezultati 16.kolo:

Korčula – Trilj PV   33:32, Jelsa – Metković 1963  21:26, Arbanasi – Solin 26:31, Trogir – Kamičak 24:32.

Redoslijed:  Metković  28 (14), Solin 23 (14),  Dubrovnik 19 (14), Kamičak 16 (15), Korčula 14 (14), Jelsa 10 (14), Trilj PV 8 (14), Arbanasi  7 (15), Trogir 3 (14) 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8554546