EKIPA FINA PETAR ANTONIA ROKO I TINA Mladi tenisači 'Mota' na Otvorenom prvenstvu Župe dubrovačke

Kategorija: Tenis Kreirano: 15 Srpanj 2019 Objavljeno: 15 Srpanj 2019
Napisao/la Ivan Protić

DUBROVNIK – Protekle subote članovi Tenis kluba 'Mot' sudjelovali su na Otvorenom prvenstvo Župe dubrovačke uzrasza do 10 godina.Išli smo u sastavu: Antonia Pecotić, Tina Tomašić, Roko Šain i Petar Kovačić

Nakon mečeva u grupi,  koji su se igrali sistemom ,,round robbin’’, Antonia Pecotić  i Tina Tomašić ušle su u srebrni turnir, Roko Šain u brončani i Petar Kovačić u zeleni turnir.  

Borbena Tina Tomašić svojim trkom uspijevala je doći do većine lopti i tako svoje protivnice natjeravala da odigraju udarac više. Ne znajući kako se nositi s njom, neke njezine protivnice išle su se služiti trikovima i varanjem kod suđenja aut-a i nastojale su ponoviti poen. Tina je ostala mentalno jaka i nije je pokolebalo te je Tina osvojila SREBRNI TURNIR.

Antonia je smanjila neforsirane greške i odmah se je rezultatski nametnula svojim protivnicama koje je mučila sa svojim prodornim forehandom. Međutim, u četvrtfinalu srebrnog turnira naletila je na Petrunjelu iz Dubrovnika  koja je kasnije igrala finale protiv naše Tine Tomašić. Završila je na 5.mjestu srebrnog turnira.

Roko Šain dobio je ždrijebom najtežu grupu gdje je igrao protiv Vlaha Petkovića i Roka Zahirovića. Kroz cijeli turnir imao je samo par duplih grešaka. Sjajan otpor im je pružio i gledali smo stvarno zreo tenis. Roko je osvojio 2.mjesto u BRONČANOM TURNIRU .

Petar Kovačić je odigrao svoj 2.HTS-ov turnir te je sjajnom igrom mučio svoje protivnike. Svaki Petrov meč išao je u tie break, nakon 3:3. Iako nije imao sreće u grupi, pokazao je raskoš teniske igre jer smo od njegove strane gledali i drop shotove, slajseve, lobove, ali i prodorne winnere.

Petar je osvojio ZELENI TURNIR.

Sljedeću subotu igramo OP Ploča do 10 godina.

Tekst i foto: Ivan Protić

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8601445