POMRSITI RAČUNE Još jednom kandidatu za prvaka…Na Zlinje stiže Croatia iz Zmijavaca

Kategorija: Nogomet Kreirano: 11 Svibanj 2019 Objavljeno: 11 Svibanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Četiri kola prije kraja natejacnja u 3. HNL-jug na Zlinje stiže Croatia iz Zmijavaca, jedna je od najboljih momčadi lige, momčad koja spada među glavne kandidate za ovosezonskog prvaka. Usprkos tome pred nedjeljnu utakmici optimizam 'caruje' u redovima BŠK Zmaj. 

Uporište tomu svakako je u proljetnim igrama i rezultatima 'crvenih' koji su u tom dijelu natjecanja osvojili čak 21 bod! Uz to ovog su proljeća ugostili tri kandidata za prvaka, Junak i Uskok poraženi su napustili Blato, Primorac iz Biograda pak uzeo je samo bod. Mogu li 'zmajevi' pomrsiti račune još jednom pretendentu za titulu ? Optimist je i trener 'crvenih'..

'Svjesni smo kvalitete našeg današnjeg protivnika, ali u prilici smo da pobjedom dodatno učvrstimo svoju poziciju uoči zadnja tri kola i to  moramo iskoristiti. Vjerujem mojim igračima,siguran sam da će u tom cilju dati maksimum i potvrditi ono što smo mukotrpno radili proteklo vrijeme, ono u što smo svi skupa vjerovali, ostanku u 3.HNL-jug'  riječi su Marija Svaguše u čijoj će momčadi po svemu sudeći nedostajati ozlijeđeni kapetan Marko Vrkić.

Prošle jeseni u Zmijavcima završilo je minimalnom pobjedom Croatie (1:0), ali bila je to jedna sasvim drugačija momčad BŠK Zmaj od ove sadašnje, puno goropadnije...

Foto. N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8543163