ZAVRŠIO KAMP HNS-a U BLATU…I djevojčice potrčale za loptom…

Kategorija: Nogomet Kreirano: 24 Lipanj 2015 Objavljeno: 24 Lipanj 2015
Napisao/la Dinko Oreb

BLATO – Treningom djevojčica na igralištu Zlinje i predavanjem na temu „Stručno-selekcijski proces HNS-a“ koje je okupljenim trenerima i voditeljima mlađih uzrasta održao glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac, uspješno je završio trodnevni nacionalni razvojni nogometni kamp za dječake rođene 2003/2004. godine i djevojčice uzrasta od 6 do 12 godina, a kojeg su po prvi puta u dubrovačko-neretvanskoj županiji organizirali Hrvatski nogometni savez – Središte Split i domaćin BŠK „Zmaj“.

- Ovo je prvi od tri nogometna kampa koji će se više puta godišnje održavati u dubrovačko-neretvanskoj županiji (slijede Dubrovnik i Metković) i kroz koje bi trebali proći svi mladi talentirani nogometaši. Cilj nam je i namjera da svako dijete koje voli nogomet treba dobiti šansu i priliku da pokaže svoj talent i znanje koje će mu stručni treneri još više potaknuti i unaprijediti. Najbolji dokaz opravdanosti ovakvih kampova je taj što su „iznjedrili“ mnoge vrsne i vrhunske nogometaše nacionalne i svjetske klase, a među kojima su Modrić, Srna, Jelavić, Ljubičić i mnogi drugi. Kamp u Blatu, kratko rečeno, uspio je i vrlo sam zadovoljan radom i zalaganjem dječaka, trenera i voditelja mlađih uzrasta sa ovoga područja. Vidi se da potencijala i „materijala“ ima, i mi ćemo putem HNS-ovih instruktora pratiti njihov rad i napredak. Na kraju, želio bih se zahvaliti i našem domaćinu blatskom „Zmaju“ na odličnom prijemu i uvjetima rada, a posebno koordinatoru HNS-a za dubrovačko-neretvansku županiju i voditelju kampa Igoru Gudelju koji je pokazao zavidne organizacijske i stručne sposobnosti – istakao je glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac, te obećao ponovni dolazak u Blato..

- Kao dobar poznanik ovdašnjih prilika, također mogu uputiti sve čestitke i zahvale organizatoru, domaćinu „Zmaju“ i voditelju kampa mom prezimenjaku Igoru Gudelju, te bih preporučio i drugim sredinama da idu za primjerom Blaćana. Talenta i potencijala ne nedostaje, a za kvalitetniji razvoj nogometa u ovakvim i sličnim sredinama treba imati odgovarajuće uvjete i prateću infrastrukturu. Blato je u tome najviše postiglo, pa bi i druge nogometne sredine trebale ići tim smjerom – rekao je područni instruktor za Dalmaciju i dokazani prijatelj Blata Ivan Gudelj

 

                                                                            Tekst i foto: Dinko OREB 

Na slikama:

- Predavanje je održao glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac

- Treneri su pažljivo pratili predavanje

- Zajednički snimak djevojčica i trenera

- Dogovor prije početka treninga

- Prvi trening djevojčica

 

                         

 

 

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8808006