Armando Marenzi 'desna ruka' prvom treneru Hajduka

Kategorija: Nogomet Kreirano: 28 Travanj 2015 Objavljeno: 28 Travanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT - U nedjelju smo na Hajdukovoj klupi u utakmici protiv Slavena u Koprivnici vidjeli  jedno dobro znano  lice čitateljima i posjetiteljima Marko Polo Sporta . Posebice onih  koji prate BŠK Zmaj… Naravno  to dobro znano lice je Armando Marenzi , trener koji je dvije sezone vodio BŠK Zmaj i sa 'zmajevcima' u sezoni 2012/13 osvojio naslov doprvaka 3.HNL-jug i županijski kup.

Nakon svih previranja i potresa kroz  koje je ove sezone prošao splitski  nogometni velikan,  Armando je od prošlog tjedna zasjeo na Hajdukovoj klupi kao prvi pomoćnik novog  trenera  Hari Vukasa.  

Kao trener mlađih uzrasta Marenzi je znamo to  radi u splitskom Hajduku. Počeo je sa onim najmlađim u ožujku prošle godine, a evo ga sada već je dogurao do  'desne ruke ' prvom treneru. Čak se i prošlog tjedna 'šuškalo' kao je i on jedan od kandidat za nasljednika Gorana Vučević  na klupi 'splitskih bilih'.  Nije dakle nasljednik ali je jako blizu mjestu prvog trenera što je svakako priznanje za njegov dosadašnji rad i stručnost kojeg jeuostalom  pokazao radeći i u BŠK Zmaj…

Kad smo već kod kluba sa Zlinja spomenimo  još jednog Blaćanina sada vezanog za splitski klub.  Ante Radaić sportski direktor kluba iz dana kada je Armando Marenzi bio trener BŠK Zmaj sada je  jedan od skauta splitskog Hajduka.

 

FOTO: NK Hajduk Split 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8608086