Zmajevi nakon novog domaćeg troboda…Olakšanje - da, opuštanje - ne !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 15 Travanj 2015 Objavljeno: 15 Travanj 2015
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Crveni zmajevi nastavljaju pobjedama u svom otočkom gnijezdu. Do iste su na Zlinjama došli nakon teške i tvrde utakmice, protiv Croatie koja je u Blato došla odlučna da nešto uzme i popravi svoje još uvijek nesigurno mjesto u ljestvici. 

Blaćanima je ovaj put nedostajao u napadu ozlijeđeni Branko Čubrilo i to se zasigurno osjetilo. No ipak su još u prvom poluvremenu uspjeli postići dva gola, što im je na kraju ipak olakšalo posao. No primljenim golom u nastavku sebi i svojim navijačima 'priuštili' su nepotrebnu trešnju i zebnju. Iako, ruku na srce, Zmijavčani usprkos jako dobroj igri i nisu imali neke prigode za izjednačenje.   

 -  Namučili smo se da ih pobijedimo, odlična su momčad sa jako dobro složenom zadnjom linijom, skup kvalitetnih igrača Šuto, Šabić, Aračić imaju iskustvo igranja i u prvoligaškoj konkurenciji, poznajem Mislava Karoglana još i iz BiH Premier lige. To je neka posve drugačija Croatia od one jesenas, puno bolja i kvalitetnija. Najvažnije da smo pobijedili, ovi bodovi puno nam znače pred seriju teških utakmica u koju sada ulazimo manje opterećeni i slobodniji u nadigravanju. No opuštanja i dalje nema – upozorava najbolji pojedinac subotnje utakmice Nemanja Šešlija.

Veznjak Blaćana ubacio je korner  kod prvog gola, a onaj drugi iz slobodnjaka bio je pak njegovo malo 'remek djelo'. Dugo je 'muku mučio' sa ozljedom, a nakon povratka u subotu odigrao svoju najbolju utakmicu. Dvadesetak minuta prije kraja je izašao, ponestalo  je snage. Sigurno da bi potpuno spreman Šešlija  mogao biti dodatni plus igri BŠK Zmaj.

 A puno spremniji i svježiji Sarajlija bi trebao biti na slijedećoj domaćoj utakmici BŠK Zmaj… Subotnju protiv lidera Mosora naime će prisilno odmarati zbog tri žuta kartona…

 

 

Nemanja Šešlija                                            Foto:N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728762